News

Raiffeisen Bank le face un super cadou tuturor clienților! Decizie de ultimă oră a băncii austriece. Mulți vor dori acum să-și deschidă conturi aici

Raiffeisen Bank le face un super cadou tuturor clienților Decizie de ultimă oră a băncii austriece. Mulți vor dori acum să-și deschidă conturi aici

Raiffeisen Bank este pregătită să capteze un număr cât mai mare de clienți. Dovada cea mai clară este ultima ofertă lansată de instituția bancară.

Raiffeisen Bank micșorează dobânzile și oferă și oportunitatea clienților de a se bucura de o singură rată fixă, mult mai mică. Despre ce dobânzi este vorba?

Clienții care aleg să își aducă creditele la Raiffeisen Bank o pot face pentru o dobândă de 9,5%. Mă mult de atât, aceștia au acces la o sumă suplimentară de bani, dacă au planuri și mai mari.

Pentru mai multe detalii, Raiffeisen Bank îi invită pe viitorii clienți la o discuție cu un expert bancar. Acesta va analiza riscurile și le va spune clienților tot ceea ce au nevoie.

De asemenea, oricine își poate vedea visul împlinit, mai spun cei de la Raiffeisen Bank. Iar suma necesară pentru îndeplinirea lui nu trebuie să fie o problemă. Astfel, planul financiar al băncii ar putea fi de mare ajutor.

Oferta Raiffeisen Bank cu dobândă avantajoasă

„E ușor să îți transformi căminul așa cum vrei! Adu-ți creditele la Raiffeisen și ai dobândă de la 9,5% și o singură rată fixă, mai mică. În plus, ai acces la o sumă suplimentară de bani, pentru atunci când planurile se schimbă.

Unele discuții au puterea să ne schimbe viata. Rezultatul lor poate însemna un vis împlinit mai curând decât credeam că este posibil, mai multă siguranță și un viitor mai bun pentru cei dragi sau o viață așa cum ne dorim pentru noi, în viitor.​

În orice moment al vieții ești, poți face mai multe cu banii tăi când posibilitățile se așează într-un plan financiar gândit cu și pentru tine, împreună cu un expert și inovația digitală pentru planificare financiară personalizată Smart Finance.”, este oferta lansată de cei de la Raiffeisen Bank pentru clienții noi, dar și pentru cei vechi.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate