News

OMV Petrom oferă GRATUIT aceste produse de top. Trebuie mers în orice benzinărie și îndepliniți trei pași

OMV Petrom oferă GRATUIT aceste produse de top. Trebuie mers în orice benzinărie și îndepliniți trei pași

OMV Petrom vine cu o ofertă neașteptată pentru clienții săi. Poți să primești aceste produse aproape gratuit, dacă urmează niște pași simpli.

OMV Petrom știe cum să îți țină clienții aproape. Compania vine cu o ofertă pe care nu ai cum să o refuzi, în special pentru faptul că este perfectă pentru această vară.

OMV Petrom le dă clienților săi 200 de bilete Premium Pass la Electric Castle. Mai mult de atât, un norocos are șansa să câștige și un Backstage tour la marele festival.

Cum poți să beneficiezi de astfel de premii? Există trei pași pe care oricine trebuie să îi urmeze și va fi înscris direct în acest concurs.

Prima oară trebuie să ajungi în benzinăriile OMV Petrom, să plătești ce ai achiziționat cu cardul Mastercard, iar mai apoi înscrie tranzacția pe site-ul oficial al companiei.

Ce le dă OMV Petrom clienților săi

De asemenea, clienții mai pot să primească aproape gratis și alte produse. Este vorba despre gențile de călătorie Mandarina Duck, reduse cu până la 80%.

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții trebuie să alimenteze sau să achiziționeze produse din benzinării în valoare de 40 de lei. Atât face un punct, iar reducerea se aplică la zece puncte adunate, fie în aplicație, fie sub formă de sticker.

„AMR 43 de zile până ne distrăm împreună la Electric Castle. Câștigă unul dintre cele 200 de bilete Premium Pass sau un backstage tour, în 3 pași simpli:​ Hai în stațiile OMV;​ Plătește cumpărăturile cu cardul tău Mastercard; Înscrie tranzacția pe website.

Secretul celor mai bune vacanțe? Gențile de călătorie Mandarina Duck – acum la un preț special dacă ești client OMV. Până pe 30 iulie, la fiecare 40 de lei cheltuiți în stațiile OMV pe alimentări sau cumpărături, primești un punct sub formă de sticker sau în format digital în aplicația OMV MyStation”, este oferta lansată de cei de la OMV Petrom

 

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate