News

ING Bank închide definitiv în România acest serviciu important! Nu va mai funcționa deloc. Toți clienții cu conturi în bancă vor fi afectați

ING Bank închide definitiv în România acest serviciu important Nu va mai funcționa deloc. Toți clienții cu conturi în bancă vor fi afectați

ING Bank vine cu un anunț pentru toți clienții. Acest serviciu se închide definitiv, astfel că cei care s-au obișnuit cu el trebuie să știe că nu va mai funcționa.

ING Bank este una dintre băncile preferate ale românilor. Se pare însă că unele servicii nu au fost un succes, drept urmare urmează a fi închise definitiv.

Conform anunțului făcut de reprezentanții ING Bank, banca închide DealWise în România. Aceasta este o platformă globală de shopping a grupului olandez, care va continua să funcționeze în alte țări.

Trebuie spus că DealWise a fost lansat oficial în vara lui 2020. Platforma a fost dezvoltată de către o echipă internațională în cadrul departamentului de inovație al grupului ING.

Chiar și așa, se pare că în România, rezultatele nu au fost tocmai cele așteptate. Nu ai mai auzit numele DealWise? Poate pentru că în aplicația ING Bank aceasta are un cu totul alt nume.

Ce se întâmplă cu ING Bazar

Platforma este prezentă în acest moment în 3 țări, sub diferite denumiri. În România, aceasta se numește ING Bazar, iar în toate, la nivel internațional, sunt peste 1.5 milioane de utilizatori (clienți ING) înregistrați în platforma DealWise.

Aceștia fac zilnic cumpărături cu cashback de la peste 1.000 de branduri internaționale. Se pare însă că românii nu au profitat de o astfel de oportunitate.

Asta o subliniază chiar cei de la ING Bank care anunță că din luna iunie, lucrurile se vor schimba radical.

”În România, una dintre componentele acestei platforme globale, aplicația de sine stătătoare DealWise, adresată oricărui utilizator din România indiferent de banca emitenă a cardului, va înceta să mai fie activă începând cu luna iunie, obiectivul principal fiind dezvoltarea platformei ING Bazar pentru clienții băncii”, au declarat reprezentanții ING Bank România.

Cât despre ING Bazar, acesta este un serviciu oferit clienților ING Bank România încă din anul 2015. În anul 2022 însă, ING Bazar a fost migrat pe platforma DealWise, pentru a beneficia atât de tehnologie și funcționalități noi, cât și de o interfață mai prietenoasă și mai simplă, pentru o funcționare mai performantă.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate