News

Adio OMV Petrom în România! Anunțul făcut de ungurii de la Mol. Toți cei alimentează cu benzină și motorină sunt vizați

Adio OMV Petrom în România Anunțul făcut de ungurii de la Mol. Toți cei alimentează cu benzină și motorină sunt vizați

MOL a venit cu vești bune pentru șoferii din România. Compania maghiară a anunțat că a dat start premiilor și a explicat ce trebuie să facă o persoană pentru a avea o șansă la mai multe premii. OMV Petrom, care este lider de piață poate avea probleme mari, iar clienții pot migra spre rivalii maghiari.

MOL a anunțat de curând că a dat start premiilor de vară, iar șoferii trebuie să alimenteze de cel puțin 150 de lei pentru o șansă la unul din următoarele premii. Este vorba despre premii săptămânală, un premiu oferit la 6 săptămâni și un premiu exclusiv prin aplicația MOL Go, la finalul campaniei.

Clienții MOL pot câștiga unul din următoarele premii

Așadar, premiile săptămânale sunt peste 1200 de carduri de carburant a câteva 500 de lei. Premiul oferit la 6 săptămâni este un Mercedes Benz GLA 180. Într-un final, premiul exclusiv oferit prin aplicația MOL Go, la finalul campaniei, este un Mercedes Benz CLA 200 Coupé!

Doritorii se pot înscrie prin aplicația MOLGo sau pe evo.molromania.ro

„Alimentează în stațiile MOL cu carburanți din gama MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) în valoare de minimum 150 de lei*, în perioada 05.06-27.08.2023 şi poți câștiga premii atractive:

  • 1 autoturism Mercedes-Benz GLA 180, acordat din baza tranzacțiilor eligibile din primele 6 săptămâni de campanie (05.06-16.07.2023), înscrise prin formularul de mai jos sau prin aplicația MOL Go.
  • 1 autoturism Mercedes-Benz CLA 200 Coupé, acordat din baza tranzacțiilor eligibile din cele 12 săptămâni de campanie (05.06-27.08.2023), înscrise exclusiv prin aplicația MOL Go.
  • 1200 de carduri de carburant cu valoarea unitară de 500 lei, acordate din baza tranzacțiilor eligibile înscrise/efectuate în fiecare săptămână a campaniei.”, se arată pe pagina de Facebook a companiei.
Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate