News

OMV Petrom oferă clienților câte 300 de lei pentru benzină sau motorină. Ce trebuie să faceți pentru a primi banii. Oferta este limitată

OMV Petrom oferă clienților câte 300 de lei pentru benzină sau motorină. Ce trebuie să faceți pentru a primi banii. Oferta este limitată

OMV Petrom le oferă clienților săi 300 de lei. Ce trebuie să faci ca să primești banii? E mai simplu decât crezi, dar timpul e limitat.

OMV Petrom vine constant cu numeroase oferte tentante pentru clienții săi. De această dată vorbim despre niște vouchere pentru carburant în valoare de 300 de lei.

Poți să alimentezi liniștit mașina de acești bani, însă pentru a putea să primești voucherul trebuie să respecți niște pași importanți.

Înainte de toate, ține cont de faptul că nu trebuie neapărat să fi client OMV Petrom. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de Facebook oficială ac companiei și să găsești postarea cu această ofertă.

Dă like paginii OMV Petrom, etichetează o persoană apropiată, care să se înscrie la rândul ei în concurs. Ai de rezolvat un puzzle, de făcut o poză, iar șansele tale de câștig sunt deja destul de mari.

Cum primești 300 de lei de la OMV Petrom

Mare atenție însă pentru că oferta celor de la OMV Petrom e valabilă doar până pe 16 iunie. Astfel, dacă vrei să te bucuri de cei 300 de lei pentru carburant, mai bine te grăbești.

„Azi avem o nouă provocare pentru tine, așa că punem la bătaie x3 premii constând în vouchere pentru carburant în valoare de 300 lei. ​ Ești gata ? Pornește giful și fii pe fază: în momentul în care puzzle-ul este complet, fă o captură de ecran și încarc-o în secțiunea de comentarii la această postare.​

Etichetează un prieten și provoacă-l și pe el/ea să se înscrie în concurs; ​ Dă like paginii noastre, dacă nu ai făcut asta deja. ​ ​Te poți înscrie până pe 16 iunie”, se arată în anunțul celor de la OMV Petrom.

Să nu uităm că în benzinării mai sunt în vigoare și alte oferte. Pot fi achiziționate produse la reducere și de asemenea, clienții fideli se pot bucura și de alte surprize.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate