News

Ai cont la BCR? Dacă nu, acum sigur vei vrea să-ți faci. Oferta de bancă pe care o așteptau toți românii: este de nerefuzat

Ai cont la BCR Dacă nu acum sigur vei vrea să-ți faci. Oferta de bancă pe care o așteptau toți românii este de nerefuzat

BCR a anunțat o nouă ofertă, iar aceasta se adresează atât clienților vechi, cât și celor noi. Oferta este una greu de refuzat, însă și alte bănci încearcă să-și consolideze portofoliul de clienți.

BCR, a doua mare bancă de pe piața locală, a introdus o nouă propunere privind dobânzile la creditele ipotecare. Oferta presupune o dobândă fixă de 5,89% pe o durată de trei ani, după care clienții vor trece la o dobândă compusă din IRCC (5,98%) plus marja băncii de 2,5%.

După o perioadă de încetinire a creșterii pieței creditelor ipotecare din cauza majorărilor semnificative ale dobânzilor, băncile prezintă acum oferte competitive. Pe lângă BCR, BRD și Banca Transilvania au inițiat și ele oferte pentru dobânzile la creditele ipotecare, urmând o abordare similară de a oferi o dobândă fixă promoțională pentru o anumită perioadă, după care se trece la dobânda standard compusă din IRCC (5,98%) plus marja băncii.

BCR nu este singura bancă cu o astfel de ofertă. Ce oferte au BRD și Banca Transilvania

În cazul BRD, oferta unei rate de 5,99% la creditele ipotecare se aplică exclusiv clienților care doresc să-și refinanțeze creditele ipotecare existente la alte bănci. Atunci când optează pentru refinanțare, clienții vor beneficia de o rată a dobânzii de 5,99% la creditul ipotecar pentru primii trei ani. Începând cu al patrulea an, rata dobânzii va trece la rata variabilă IRCC (5,98%) plus marja băncii de 2,6%.

În ceea ce privește Banca Transilvania, aceasta propune o rată a dobânzii de 5,90% pe o durată de 5 ani pentru creditele ipotecare. Ulterior, începând cu al șaselea an, clienții vor trece la o dobândă variabilă formată din IRCC plus 2,5%. Oferta de dobândă de 5,90% este valabilă pentru clienții care își încasează veniturile prin Banca Transilvania. Totuși, pentru clienții care nu au veniturile la BT, există o dobândă fixă promoțională de 6,90% pentru o perioadă de 5 ani, scrie zf.ro.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate