News

DIGI RCS RDS reduce cu 50% prețul acestor abonamente. Clienții interesați trebuie să facă rapid cerere. Este o ofertă de care poate beneficia oricine

DIGI RCS RDS reduce cu 50 prețul acestor abonamente. Clienții interesați trebuie să facă rapid cerere. Este o ofertă de care poate beneficia oricine

Vești bune de la DIGI RCS RDS. Compania își continuă expansiunea și are drept obiectiv cucerirea întregii piețe din România. Deja se află pe locul 1 ca număr de clienți, însă și rivalii vin cu oferte tentante. Și pentru a se menține lider în continuare, nu lipsesc campaniile și promoțiile care apare constant, cu scopul de a fideliza clienții, dar și de a a atrage alții noi.

Ultima ofertă generoasă a celor de la DIGI RCS RDS vizează pachetul MAXPAK, care acum vine cu o reducere de 50% pentru o perioadă de 4 luni de zile, cu condiția însă ca întregul contract să fie valabil 2 ani de zile.

Extraopțiunea MAXPACK este concurența practic a celor de la Netflix în România, însă este mult mai ieftină, mai ales cu noua ofertă. De la 15 lei, timp de patru luni va scădea la doar 7,5 lei.

Oferta de la DIGI RCS RDS este extrem de tentantă

„Urmărește povestea agentului dublu Victor Godeanu cu extropțiunea MAXPAK cu HBO MAX inclus. Activeaz-o acum și beneficiezi de
50% reducere, timp de 4 luni. Doar 7,5 lei/lună ( 15 lei ) pentru cele mai noi filme și seriale de pe canalele HBO și Cinemax, plus acces online din aplicația HBO Max, la tot ce vrei să vezi.

Serialul Spy/Master este prima coproducție românească nominalizată la Festivalul de la Berlin. Serialul este disponibil pe HBO Max.
Noi episoade vor fi lansate săptămânal, în fiecare vineri.

Cu extraopțiunea MAXPAK vezi toate canalele HBO și Cinemax în HD inclusiv in aplicația DIGI Online”, este oferta celor de la DIGI RCS RDS.

Cei interesați pot contacta echipa de vânzări a companiei sau pot face cererea online, în contul de client. Oricine poate beneficia de această ofertă, care a mai fost în vigoare în trecut, dar cu o reducere ceva mai mică.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate