News

Filmul românesc de pe Netflix care a cucerit milioane de abonați din întreaga lume. Mulți au plâns la final. Este foarte bun

Filmul românesc de pe Netflix care a cucerit milioane de abonați din întreaga lume. Mulți au plâns la final. Este foarte bun

Un film românesc de pe Netflix te va face să vezi realitate cu alți ochi. Mulți români, dar și străini l-au văzut, iar la final au rămas cu un gust amar.

Sunt povești pe Netflix care pot să stârnească un val de emoții. Iar având în vedere modul în care tehnologia a evoluat, multe situații pe care le vei vedea vor fi una cu realitatea.

Cel mai bun exemplu în acest sens este chiar filmul românesc de pe Netflix ”Hai hui în timp”. Cei care au mers la cinematograf la finalul anului trecut poate l-au văzut.

Cei care nu au făcut-o, ar fi bine să îl privească. Este o lecție pentru părinți, dar și pentru copii. Filmul prezintă povestea a cinci prieteni triști din acuza atitudinii părinților lor.

Aceștia sunt extrem de concentrați pe muncă, astfel că uită să le mai acorde atenție și celor mici. De aici pornește un plan măreț, cu numeroase provocări.

Filmul de pe Netflix care îți va schima complet perspectiva

Maria, Ioana, Mihai, Radu și Andrei sunt cei cinci prieteni care au de gând să își recâștige părinții. Sunt atât de hotărâți încât face tot ceea ce le stă în putință pentru a-și îndeplini visul.

Iar pentru cei care mai vor un motiv să vadă filmul, aflați că Bebe Cotimanis are un rol de excepție în el. De asemenea și pe Cosmin Seleși îl vom vedea în pelicula de pe Netflix.

Cu siguranță dacă ești părinte și vezi acest filme, perspectiva ta se va schimba complet. Filmul de pe Netflix are un mesaj dur, însă povestea lui este una cât se poate de amuzantă.

Finalul filmului va fi unul emoționant și el. Astfel, ai grijă să adaugi acest film pe lista ta. Merită văzut alături de cei dragi, sau de ce nu, într-o seară cu familia.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate