News

DIGI RCS-RDS modifică prețul abonamentelor. Anunț de ultimă oră pentru clienți. Cât vor costa

DIGI RCS-RDS modifică prețul abonamentelor. Anunț de ultimă oră pentru clienți. Cât vor costa

DIGI RCS RDS schimbă prețul abonamentelor sale. Cât vor plăti de acum clienții noi sau vechi? Mai rămân unele avantaje în vigoare? Aflăm în rândurile de mai jos. 

Pe pagina de Facebook oficială a DIGI RCS-RDS a fost postat un mesaj interesant. Se pare că oricine alege să își proteze numărul ori abonamentul, va beneficia de o super ofertă.

Vorbim despre niște tarife excelente și prețuri interesante pentru telefoanele mobile noi. Astfel, cei care vor să călătorească se bucură de internet pe măsură, atât în Uniunea Europeană, cât și în Turcia.

”Pot merge liniștiti în vacanță, iar mai mult de atât, se bucură și de un abonament cu mult mai ieftin. Vorbim despre o reducere de 50% din prețul final.”Știi deja că e ofertă la DIGI. Adică, te portezi la DIGI cu doar jumătate de DIGI. Dar ce nu știai e că la abonamentul Nelimitat ai și roaming fără stres.

Pe lângă beneficiile nelimitate de folosit în țară mai ai și minute și net de folosit peste hotare: 4,7 GB în UE și 1,1 euro/GB în Turcia. Portează-te la DIGI și mergi liniștit în vacanță”, se arată pe pagina de Fascebook a companiei.

Digi RCS-RDS reduce prețul abonamentelor cu 50%

Prețurile celor de la DIGI RCS-RDS erau oricum accesibile. Acum însă, cu reducerea de 50%, cu siguranță mulți clienți vor fi tentați să facă portarea.

aPrețul special al abonamentului redus cu 50% este valabil însă doar în primele patru luni. Mai apoi, acesta revine la suma standard, după cum a mai anunțat compania. Totodată, DIGI RCS-RDS a ținut să sublinieze și avantajele unui astfel de abonament.

”Orice abonament alegi, te bucuri de net și minute nelimitate, în rețea sau naționale, roaming inclus în UE și costuri mici în afara ei. În plus, știi deja că abonamentul mobil de la DIGI e cea mai stabilă monedă”, se arată pe site-ul companiei.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate