News

DIGI RCS-RDS dă telefoane de top aproape gratis clienților noi sau vechi. Ce trebuie să facă pentru a beneficia de această ofertă de vis

DIGI RCS-RDS dă telefoane de top aproape gratis clienților noi sau vechi. Ce trebuie să facă pentru a beneficia de această ofertă de vis

DIGI RCS-RDS vine la înaintare cu o super ofertă pentru clienții noi sau vechi. Vrei să îți schimbi telefonul său să îți iei unul nou? Îl poți achiziționa aproape gratuit.

DIGI RCS-RDS vine constant cu numeroase oferte pentru clienții săi. Prețul pentru un abonament poate fi redus de la lună la lună, iar mai nou, cei care vor un telefon nou pot profita și ei din plin de o super promoție.

DIGI RCS-RDS le oferă clienților noul Samsung Galaxy A34 5G în rate fixe și la un preț atractiv. Cât costă telefonul? Dacă ar fi să comparăm prețurile don comerț, dacă nu ai bani pentru achiziționarea unui astfel de telefon dintr-un magazin, poți opta fără să stai pe gânduri de oferta gigantului.

Telefonul Samsung Galaxy A34 5G poate fi achiziționat pentru un avans de doar 399 lei. De asemenea, clienții plătesc rate fixe de doar 109 lei pe lună.

Evident, telefonul vine cu un abonament digi Mobil, care de altfel oferă internet, minte și nu numai. Iar promoția este disponibil atât în rândul clienților noi, dar și cei vechi.

Oferta DIGI RCS-RDS de care trebuie să profiți

Ce dotări are telefonul Samsung Galaxy A34 5G? În primul rând este echipat cu tehnologie 5G de viteză ultra-rapidă și caracteristici avansate.

Conform descrierii de pe site-ul celor de la DIGI, dispozitivul dispune de un ecran Super AMOLED de înaltă rezoluție. De asemenea, acesta mai are și un procesor puternic și o cameră foto de înaltă calitate și le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență excelentă în utilizarea telefonului lor.

„Îți iei telefon în 12 rate lunare plătite direct către DIGI dacă faci portare și ai servicii fixe. Să știi că portarea din abonament(Postpaid) îți oferă prețuri mai avantajoase! Comandă acum de pe DIGI.ro!

Sau, poate vrei 24 de rate bancare fără dobândă. Cu portare sau fără. Cu servicii fixe sau fără. Oferta este valabilă în magazinele Digi”, se arată în anunțul postat pe site-ul oficial DIGI RCS-RDS.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate