News

DIGI, RCS RDS modifică prețul abonamentelor! Poți plăti mai puțin, cu o condiție! Anunț de maximă importanță pentru toți clienții

DIGI RCS RDS modifică prețul abonamentelor Poți plăti mai puțin cu o condiție Anunț de maximă importanță pentru toți clienții

DIGI RCS RDS modifică prețul acestor abonamente. Dacă ești client nou, sau unul vechi, ar fi bine să ții cont ce acest anunț din partea companiei.

DIGI RCS RDS este unul dintre cei mai de seamă operatori de telefonie mobilă, internet, dar și cablu în România. Numeroși români aleg serviciile oferite de companie.

Iar numărul acestora continuă să crească de la un an la altul, având în vedere numeroasele reduceri, dar și avantaje pe care operatorul le aduce în prim plan.

De această dată, DIGI RCS RDS modifică prețul unui abonament. Nu vă faceți griji, acesta nu va fi mai mare, ci din contră, vorbim despre o ofertă super generoasă.

DIGI RCS-RDS oferă extraopțiunea MAXPAK cu HBO Max inclus clienților săi. Aceștia beneficiază de 50% reducere în primele patru luni, odată cu activarea opțiunii.

DIGI RCS RDS, abonament de nerefuzat pentru clienții noi, dar și pentru cei vechi

Cei interesați sunt invitați să intre pe site-ul oficial al celor de la DIGI. Acolo pot vedea mai multe informații suplimentare legate de această ofertă.

De asemenea, operatorul îi invită pe iubitorii de filme să urmărească și povestea agentului dublu Victor Godeanu cu
extropțiunea MAXPAK cu HBO MAX inclus, profitând de această oferit.

„SPY/MASTER pe HBO Max | Activează-ți extraopțiunea MAXPAK cu HBO Max inclus și urmărește cel mai nou serial HBO. 50% reducere x 4 luni la activare. Mai multe detalii aici! Urmărește povestea agentului dublu Victor Godeanu cu
extropțiunea MAXPAK cu HBO MAX inclus”, au transmis cei de la DIGI RCS-RDS.

Dincolo de această ofertă, zilele trecute, compania a anunțat și o reducere neașteptată pentru cei care vor să își achiziționeze un nou telefon mobil.

„Chiar ai mâncat cele mai gustoase gofre dacă nu le-ai pozat? Sau chiar ai plecat în vacanță dacă nu te-a sunat măcar un coleg care a uitat că ești liber? 

Situații există, dar rezolvarea vine de la DIGI care are ofertă la telefoane: ia-ți Samsung Galaxy A34 5G, în 12 rate fixe de 109 lei/lună și avans de 399 lei”, este oferta celor de la DIGI.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate