News

DIGI, RCS RDS dă câte 500 de lei clienților. Oferta este încă activă. Ce condiție simplă trebuie să îndeplinească orice abonat

DIGI RCS RDS dă câte 500 de lei clienților. Oferta este încă activă. Ce condiție simplă trebuie să îndeplinească orice abonat

DIGI, RCS RDS este compania care vine cu cele mai multe promoții pe piață, cu scopul de a-și fideliza abonații actuali și de a atrage noi clienți. De exemplu, în luna februarie a fost activă o ofertă foarte bună. Cei care doreau noul telefon Samsung Galaxy S23 îl puteau pre-comanda și primeau și un voucher de 500 de lei.

DIGI, RCS RDS vine des pe piață cu astfel de campanii și în prezent promovează alte dispozitive performante, dar mult mai accesibile. Prețurile sunt destul de mici și mai mult decât atât abonații par că primesc chiar bani în plus, ținând cont de reducerile aplicate.

„Chiar ai mâncat cele mai gustoase gofre dacă nu le-ai pozat? 🤳
Sau chiar ai plecat în vacanță dacă nu te-a sunat măcar un coleg care a uitat că ești liber? 🏖️
Situații există, dar rezolvarea vine de la DIGI care are ofertă la telefoane: ia-ți Samsung Galaxy A34 5G, în 12 rate fixe de 109 lei/lună și avans de 399 lei”, este ultima ofertă a celor de la DIGI, RCS RDS.

Oferta de vis pentru Samsung Galaxy S23

În ceea ce privește oferta pentru Samsung Galaxy S23, ultimul din generația acestui model, în luna februarie exista posibilitatea de a achita costul dispozitivului în 12 rate. Și este posibil ca și acum unii abonați să mai beneficieze de acest cadou de la DIGI.

La acel moment, clienții puteau beneficia și de un abonament nelimitat, la un preț de 5 euro pe lună. Dacă te portezi la DIGI, poți să achiți telefonul mobil Samsung Galaxe S23 în 12 rate, fără dobândă.

Existau trei pachete de opțiuni în luna februarie dintre care se putea alege:

varianta Samsung Galaxy S23 cu 128 GB – preț 4.699 lei: voucher 500 lei + preț nou 4.199 lei;
varianta Samsung Galaxy S23 cu 256 GB – preț 5.949 lei: voucher 500 lei + preț nou 5.449 lei;
varianta Samsung Galaxy S23 Ultra cu 256 GB – preț 6.949 lei: voucher 500 lei + preț nou 6.449 lei.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate