News

BRD preia din clienții Raiffeisen Bank? Decizie de ultimă oră. Toată lumea a fost informată

BRD preia din clienții Raiffeisen Bank Decizie de ultimă oră. Toată lumea a fost informată

BRD preia clienții Raiffeisen Bank? Asta au început să se întrebe foarte mulți clienți, având în vedere cele două anunțuri venite din partea ambelor instituții bancare.

BRD lansează o nouă ofertă pentru clienții săi. Curios este faptul că oferta este similară cu cea lansată de Raiffeisen Bank în urmă cu nu foarte mult timp.

Ce oferă BRD și cum vrea să atragă noi clienți, dar și pe cei vechi? BRD îi invită pe români să își refinanțeze creditul pentru locuință. Reprezentanții băncii promit o refinanțare cât se poate de avantajoasă.

Cei care aleg oferta se bucură de o dobândă fixă în primii trei ani, de doar 5,99% pe an. De asemenea, alte detalii pot fi consultate pe site-ul oficial al celor de la BRD.

Cum vor să atragă clienți noi BRD și Raiffeisen Bank

„Știi cum poți să te ții de planurile pentru casă, plătind mai puțin pe lună? Vii la BRD cu creditul de locuință și refinanțezi avantajos! Refinanțarea prin Creditul ipotecar Habitat BRD îți aduce dobândă fixă de numai 5.99% pe an, în primii trei ani, ca tu să pui pe primul plan lucrurile care contează pentru tine”, este anunțul făcut de reprezentanții BRD România.

Anterior, Raiffeisen Bank venea cu o ofertă similară, de aici și dilema multor clienți. Banca îi invita pe români să refinanțeze creditele de nevoi personale.

În acest caz era promisă o dobândă de 9,5% și o singură rată fixă. De asemenea, banca le oferea viitorilor clienși și posibilitatea de a accesa o sumă suplimentară de bani, în cazul în care va fi nevoie.

„E ușor să îți transformi căminul așa cum vrei! Adu-ți creditele la Raiffeisen și ai dobândă de la 9,5% și o singură rată fixă, mai mică. În plus, ai acces la o sumă suplimentară de bani, pentru atunci când planurile se schimbă.”, este mesajul celor de la Raiffesen Bank.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate