Economie

Banca BRD, cea mai bună veste pentru clienții noi sau vechi! Ce primesc gratis dacă au cont aici sau dacă-și deschid unul acum. O ofertă de vis

Banca BRD cea mai bună veste pentru clienții noi sau vechi Ce primesc gratis dacă au cont aici sau dacă-și deschid unul acum. O ofertă de vis

BRD ocupă locul 3 în topul băncilor din România ca număr de active, după BCR și liderul Banca Transilvania. Chiar dacă au fost ceva probleme cu unele sectoare ale business-ului, partea de banking și conturi curente funcționează încă foarte bine.

Ca și celelalte bănci concurente și BRD vine pe piață cu o ofertă foarte bună pentru clienții noi sau vechi. Dacă vă deschideți, de exemplu, aici un cont de economii veți avea destyl de multe avantaje. În primul rând, totul se face foarte simplu. Aplicați online pentru el, direct din aplicația pusă la dispoziție de bancă.

Clienții se vor bucurade o dobândă avantajoasă, pot depune bani oricând doresc și de asemenea, pot să retragă numerar și viramente către contul BRD.

Ce avantaje oferă un cont de economii la BRD

De asemenea, BRD le reamintește clienților de toate avantajele pe care aplicația YOU BRD le oferă. Dincolo de plăți instant, transfer instant în conturile deschise la bancă și reîncărcare cartelă, beneficiile nu se opresc doar aici. Mai departe, dacă alegi să îți deschizi și un cont de economii vei avea și mai multe beneficii. Oricum ar fi, ofertele celor de la BRD sunt unele cât se poate de tentante.

”Ce ai zice să lași contul de economii Atucont BRD să lucreze pentru tine, când și cum ai nevoie ? Aplici 100% online pentru un cont de economii, direct din aplicația YOU BRD. Ai dobândă avantajoasă, poți face depuneri de numerar, încasări intra şi interbancare, retrageri de numerar şi viramente către contul tău BRD.

Știi că te poți baza pe YOU BRD. Bucură-te de ziua ta liberă și nu uita că poți face transfer între conturile proprii și plati instant, direct din aplicație, oricând îți dorești. Dacă vrei să știi ce se întâmplă în conturile tale, poți verifica istoricul plăților în timp real”, se arată în anunțul celor de la BRD România.

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult
Articole recomandate