News

Ai cont la Banca Transilvania? Decizie de ultimă oră. Nu mai poți scoate bani: ce s-a întâmplat. Este valabil pentru toți clienții

Ai cont la Banca Transilvania Decizie de ultimă oră. Nu mai poți scoate bani ce s-a întâmplat. Este valabil pentru toți clienții

Ai cont la Banca Transilvania și vrei să scoți bani de pe card? Află că s-au schimbat regulile și doar anumite sume pot fi retrase de la bancomate.

Banca Transilvania este alegerea a numeroși români când vine vorba de credite, dobânzi, ori depozite. De asemenea, unii aleg cardurile de cumpărături, sau încasarea salariului ori a pensiei la această bancă.

Ce se întâmplă însă când vrem să scoatem banii de pe card? Cei de la Banca Transilvania ne vorbesc despre limitările privind tranzacționarea și nu numai.

Știai că poți să modifici limitările de tranzacționare prin aplicațiile BT? De asemenea, dacă nu te descurci, nu trebuie decât să suni la Call Center-ul pus la dispoziție de bancă.

Ce se întâmplă cu banii din cont în rândul clienților de la Banca Transilvania

În acest mod, poți să faci limitări mai multe tipuri de operațiuni. Este vorba de numărul de tranzacții toate, plata online, retragerea de la bancomat, dar și plata POS în magazine.

De asemenea, clienții de la Banca Transilvania mai pot alege și intervalul de timp pe care doresc să limiteze tranzacțiile. Acest lucru îi poate face să economisească bani și de asemenea să protejeze sumele din conturi.

„Limitarile privind tranzacționarea pot fi modificate prin aplicațiile BT sau cu ajutorul echipei Call Center (0264 308 028). Limitările poți să le faci pe tipuri de operațiuni: plată la POS în magazine, plată online, retragere ATM și pe număr de tranzacții per total. Îți poți alege și intervalul de timp pe care dorești să limitezi tranzacțiile”, se arată în anunțul celor de la Banca Transilvania.

Să nu uităm că și alte bănci precum ING Bank au venit cu o astfel de ofertă, astfel încât clienții să poată să își gestioneze mult mai bine cheltuielile, transferurile bancare, dar și sumele retrase de la bancomatele puse la dispoziție la nivel național.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate