News

Banca Transilvania, mesaj extrem de important pentru toți cei care au cont sau card aici. Absolut toți clienții sunt vizați

Banca Transilvania mesaj extrem de important pentru toți cei care au cont sau card aici. Absolut toți clienții sunt vizați

Românii care au de gând să își deschisă un cont la Banca Transilvania trebuie să știe mai multe informații necesare. Procesul este mult mai ușor decât în trecut, iar la bancă nu vei face decât un singur drum.

Dacă te numeri printre românii care vor să își deschidă un cont la Banca Transilvania, rândurile de mai jos te-ar putea ajuta. Procesul este unul foarte simplu, mai ales că acum nu mai trebuie să stai la cozi interminabile la oficiile bancare.

Așadar, instituția bancară anunță că, pentru a deschide un cont la Banca Transilvania, vei avea nevoie doar de actul de identitate. Banca mai spune că nu percepe niciun comision pentru deschiderea sau administrarea contului curent.

Banca Transilvania mai spune că românii au posibilitatea deschiderii unui cont curent și comandarea unui card de debit online, acasă, prin intermediul NEOcont. Pentru a face acest lucru trebuie să intri pe site, să completezi datele, ceri deschiderea contului și vii la bancă o singură dată, pentru ridicarea cardului. Totuși, trebuie ținut minte că poți deschide cont online, doar în zilele lucrătoare, între 9:00 – 17:00.

Banca Transilvania spune ce opțiuni ai dacă nu poți ridica cardul de la bancă

Dacă din diferite motive nu poți ajunge la bancă să îți ridici cardul și codul pin, Banca Transilvania spune că o altă persoană poate face acest lucru în locul tău. Totuși, persoana respectivă, în care trebuie să ai mare încredere, are nevoie de o împuternicire pentru a intra în posesia cardului și a codului pin.

“În cazul în care vrei ca ridicarea cardului și / sau a PIN-ului să fie făcută de către o altă persoană (în care ai multă încredere), acest lucru este posibil doar prin împuternicirea acesteia printr-o procură notarială cu apostilă, în care să fie precizată ridicarea cardului și / sau a PIN-ului. Știm, poate părea birocratic, dar e doar spre binele tău”, arată banca.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate