News

OMV Petrom, lovitură cruntă pentru România la 6 luni de la scandalul Schengen. Decizia neașteptată luată chiar vineri

OMV Petrom lovitură cruntă pentru România la 6 luni de la scandalul Schengen. Decizia neașteptată luată chiar vineri

OMV Petrom dă o lovitură cruntă României la 6 luni de la scandalul Schengen. Toate benzinăriile din țară au luat o decizie complet neașteptată. Și ce e și mai rău e că se întâmplă chiar înainte de weekend.

OMV Petrom este liderul pieței distribuitoare de carburanți. Dincolo de carburanții oferiți, benzinăriile vin și cu numeroase oferte pentru clienți pentru produsele din interior.

Există numeroase campanii aflate în vigoare la OMV Petrom și de asemenea și premii pe măsură. În ciuda acestui lucru însă, se pare că o decizie neașteptată a fost lună în benzinării.

Iar clienții vor fi cei mai afectați, având în vedere noile informații.  Nu știm motivul, cert este că vineri, în toate benzinăriile din țară, prețul carburantului a crescut.

Iar același lucru s-a întâmplat și joi. Vorbim de o creștere de 3 bani pentru litrul de carburant. Și trebuie spus și că în ultima săptămână, OMV Petrom nu a mai făcut nicio altă modificare.

Ce se întâmplă în benzinăriile din România

Drept urmare, benzina a ajuns să fie mai scumpă ca motorina, iar cei care încarcă de la aceste benzinării ar fi bine să știe acest lucru înainte de a merge la pompă.

Iar OMV Petrom nu este singura. Profit.ro scrie că și alte companii concurente au majorat cu până la 4 bani prețul pentru litrul de carburant în ultimele 24 de ore.

Astfel, în stațiile OMV, benzina costă 6,56-6,60 lei/l și este mai scumpă cu 2-3 bani decât motorina, care se vinde cu 6,54-6,57 lei/l. Mai departe avem benzinăriile Lukoil, unde benzina s-a scumpit cu 2 bani, iar motorina cu 5 bani.

Norocoșii pot însă să fie atenți la evoluția prețurilor și să urmărească benzinăriile unde tarifele sunt cele mai accesibile. Să nu uităm că deși Cotațiile petrolului Bent au scăzut joi, în ultima săptămână, valoarea or s-a apreciat.

Astfel, la finalul săptămânii  acestea se situau la 76,2 dolari/baril, după ce cu o zi înainte ajunseseră și la 78 dolari/baril.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate