News

OMV Petrom oferă peste 1.000 de lei oricărui client intră în benzinărie. Trebuie doar să faceți acest lucru banal. Campania durează o lună

OMV Petrom oferă peste 1.000 de lei oricărui client intră în benzinărie. Trebuie doar să faceți acest lucru banal. Campania durează o lună

OMV Petrom vine cu o ofertă pe care nu ai cum să o refuzi. Clienții pot beneficia de un premiu de mai bine de 1.000 de lei dacă fac acest lucru.

OMV Petrom își dorește ca fiecare client în parte să aibă șansa să se bucure de o experiență uimitoare în această vară. Drept urmare, în perioada 15 mai – 25 iunie, se află în desfășurare o super campanie.

Clienții OMV Petrom au ocazia de a câștiga 200 de bilete Premiul Pass la Electric Castle, iar având în vedere că un astfel de abonament costă peste 1.600 de lei pentru cinci zile, reprezentanții companiei sunt cât se pote de generoși.

De asemena, clienții norocoși mai au ocazia de a se bucura și de o experiență în Backstage. Tot ce au de făcut este să plătească cumpărăturile din benzinării cu un card Mastercard și ajung să fie înscriși la tombolă.

Mare atenție pentru că tranzacția trebuie înscrisă pe website-ul oficial al OMV Petrom, drept urmare, nu uitați de acest detaliu pentru a avea o șansă.

„Toată lumea e gata de o vară electrică ? Vino la OMV, plătește-ți cumpărăturile cu cardul tău Mastercard în perioada 15 mai – 25 iunie, înscrie tranzacția pe website și poți câștiga: 200x bilete Premium Pass la Electric Castle;​ 1x experiență în Backstage”, se arăt în oferta OMV Petrom.

OMV Petrom, super ofertă pentru clienții săi

Tot în vigoare până în luna iulie de această dată mai este și o reducere la numeroase produse de la OMV Petrom. Cei care ajung în benzinării și adună puncte se pot bucura de o gamă largă de produse esențiale pentru o vacanță de vis

„Se apropie vacanța de vară, așa că vizitele la OMV se pot transforma în promoții pentru tine. Începând de azi și până pe 30 iulie 2023, te poți bucura de gențile de călătorie Mandarina Duck la super prețuri:​ La fiecare 40 de lei cheltuiți în stațiile OMV, primești un punct sub formă de sticker sau în format digital în aplicația OMV MyStation.

La 10 puncte acumulate poți achiziționa un produs Mandarina Duck din campanie, cu reducere de până la 80%, în limita stocului disponibil;​​ Dacă punctele au fost acumulate în aplicația OMV MyStation, poți beneficia de o reducere extra de 10% din prețul promoțional”, este oferta lansată de cei la OMV Petrom în această vară.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate