News

Efectele minune ale ceaiului de morcovi. Ce se întâmplă în organism imediat după ce-l bei. Lidia Fecioru a explicat cum se prepară simplu acasă

Efectele minune ale ceaiului de morcovi. Ce se întâmplă în organism imediat după ce-l bei. Lidia Fecioru a explicat cum se prepară simplu acasă

Ceaiurile au beneficiile lor în parte. Depinde evident de planta pe care o alegem, dar și de compoziția acesteia. Lidia Fecioru ne prezintă însă o băutură minune care funcționează precum un antibiotic natural.

Un ceai care are beneficii uimitoare pentru organism și se prepară forte simplu este cel din frunze de morcovi. Lidia Fecioru spune că acesta este esențial pentru circulația periferică, dar și pentru varice.

De asemenea, acest ceai este recomandat și celor care au probleme cu rinichii, sau care au urmări după alte boli. În ceea ce privește modul de preparare, acesta este extrem de simplu. Totodată, este și ușor să facem rost de frunze de morcovi.

Nu trebuie decât să luăm trei linguri de plantă uscată peste care să adăugăm un litru de apă fierbinte. Ceaiul din fraze de morcovi trebuie să stea la infuzat timp de 15 minute, spune Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru prezintă ceaiul care are numeroase beneficii pentru organism

Ce cantitate trebuie să consumăm pentru a ne bucura de beneficiile sale? Bionergoterapeutul spune că ceaiul trebuie strecurat, iar toată cantitatea trebuie consumată în decursul unei singure zile. Iar cei care vor face acest lucru vor observa diferența cu adevărat.

„Este bine să bem ceai din frunze de morcovi. Morcovul îl putem da copiilor, iar frunzele să le strângem pentru acest ceai. Ceaiul din frunze de morcovi este bun pentru tot ce înseamnă circulaţie periferică şi varice. 

Peste trei linguri de plantă uscată se adaugă un litru de apă fierbinte. După 15 minute de stat la infuzat, strecurăm ceaiul şi bem toată această cantitate în decursul unei zile.

Acest ceai din frunze de morcovi este bun mai ales pentru cei care au trecut prin COVID. Mulţi au avut probleme cu rinichii din cauza acestei boli. Să nu uite, de asemenea, să mănânce mei decorticat”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în emisiunea Adevăruri Ascunse.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate