News

Filmul de pe Netflix pe care trebuie neapărat să-l vezi. E inspirat dintr-o poveste reală și prezintă detalii intime. Milioane de abonați au fost profund marcați

Filmul de pe Netflix pe care trebuie neapărat să-l vezi. E inspirat dintr-o poveste reală și prezintă detalii intime. Milioane de abonați au fost profund marcați

Un film de pe Netflix care merită văzut este cel care prezintă povestea unul celebru actor. Este inspirat din realitate și nu ai cum să nu rămâi bulversat după ce vei afla.

Acest film de pe Netflix a fost deja văzut de numeroși abonați, iar dacă nu e pe lista ta deja, ar fi bine să îl introduci. Nu vei pierde timpul, ci din contră, vei auzi o poveste despre viață, putere, dar și greșeli.E

Este vorba despre documentarul ”Sr.” Traiectoria carierei actorului Robert Downey Jr. a fost una dintre cele mai mari reveniri de la Hollywood. După ce s-a confruntat cu abuzul de substanțe cu zeci de ani în urmă, el a revenit în forță în actorie, devenind o vedetă în comedia satirică modern-clasică Tropic Thunder.

Documentarul de pe Netflix care trezește mari emoții

Cu toate acestea, în „Sr.”, Downey Jr. face un pas înapoi pentru o viziune mai intimă asupra vieții tatălui său și regizor, Robert Downey Sr. Acest film documentar a fost bine primit pentru că a aruncat o nouă lumină puternică din punct de vedere emoțional asupra regizorului din spatele unor filme precum Putney Swope.

Iar un alt film de pe Netflix, tot documentar, este The Pez Outlaw. Criticii îl cataloghează ca fiind probabil unul dintre cele mai minunate și excentrice documentare disponibile pe Netflix.

Premisa sa aproape că depășește limitele a ceea ce presupune un documentar, deoarece se învârte în jurul poveștii unui bărbat din Michigan, Steve Glew, care a călătorit în Europa de Est la scurt timp după ce Zidul Berlinului a căzut în cele din urmă pentru a vâna cele mai valoroase distribuitoare Pez și a face bani pentru familia sa.

Pe lângă asta, acest documentar relatează o perioadă în care cele mai rare distribuitoare Pez se puteau vinde mai mult decât aurul.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate