News

Filmul de pe Netflix care a dat peste cap toți abonații. Este psihologic și numai o parte din oameni l-au înțeles cu adevărat

Filmul de pe Netflix care a dat peste cap toți abonații. Este psihologic și numai o parte din oameni l-au înțeles cu adevărat

Un film de pe Netflix care îți testează limitele gândirii generează mari controverse. Este psihologic, iar puțini abonați l-au înțeles cu adevărat.

Un film de pe Netflix pe care trebuie să îl vei neapărat dacă vrei să îți testezi gândirea este ”Iluzii mortale”. Vei trece prin numeroase stări, emoții și nu numai.

Durează două ore, iar în tot acest timp s-ar putea să nu mai știi nimic. Nu puțini sunt cei care au rămas surprinși de întreaga poveste, care are un deznodământ neașteptat.

Filmul „Iluzii mortale” de pe Netflix este un thriller psihologic, care îți adresează întrebări mai puțin obișnuite, extrase din mintea regizoarei Anna Elizabeth James.

Există intrigi în el, răsturnări de situație și nu numai. Protagonista este Sarah, o tânără care la prima vedere pare că are o viață normală.

Filmul de pe Netflix îți dă mintea complet peste cap

Totul se schimbă atunci când aceasta își dă seama că se află într-un joc plin de iluzii și înșelăciuni. Aceasta suferă un șoc total, iar mai apoi decide să înfrunte totul pe propria ei piele.

La un moment dat, tânăra va ajunge în punctul în care percepția ei asupra realității va fi pusă la îndoială. Nu mai știe ce e real și ce nu, iar răbdarea ei va fi pusă la grea încercare.

Mulți abonați Netflix au spus că pelicula „Iluzii mortale” este o adevărată capodoperă. Nu doar creierul personajelor e pus la grea încercare, ci și cel al abonaților.

Ajungă să te întrebi de ce nu ți-ai dat seama de anumite lucruri și cum de limitele minții umane ajung să fie depășite de niște jocuri atât de simple.

Deși filmul a fost aspru criticat de multe persoane, târziu, unii abonați i-au recunoscut adevărata valoare. Este atât de complicat încât nimeni nu îl înțelege. Drept urmare, dacă vrei să cazi pe gânduri și să îți testezi limitele gândirii, atunci trebuie neapărat să vezi acest film de pe Netflix.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate