Economie

Ai cont și card la CEC Bank? Dacă nu, sigur vei dori să-ți faci! Noua ofertă a băncii este mai bună decât oricare alta! Adio Raiffeisen Bank și Banca Transilvania

Ai cont și card la CEC Bank Dacă nu sigur vei dori să-ți faci Noua ofertă a băncii este mai bună decât oricare alta Adio Raiffeisen Bank și Banca Transilvania

Falimentele internaționale din sectorul bancar a creat multă îngrijorare pentru clienții din întreaga lume. Băncile trebuie să vină cu multe oferte speciale pentru a-și păstra portofoliile intacte și pentru a se putea dezvolta. Raiffeisen Bank a fost cea mai activă în România din acest punct de vedere în ultima perioadă, dar nici concurența nu a stat pe loc.

Banca Transilvania profită de faptul că se află pe locul 1 în topul băncilor din România și este considerată ca stabilă și sigură. Însă din urmă vine puternic CEC Bank, care este încă bancă de stat și se află pe locul 6 în clasament. Ambiția este de a ajunge în primele 3 și sunt mari șanse ca lucrurile să evolueze rapid.

CEC Bank a venit acum pe piață cu o ofertă extrem de bună la contul de economii. De altfel, nimeni nu mai oferă aceste avantaje. Raiffeisen Bank a încercat să vină cu un răspuns inventând campania Banking 1:1, dar nu se compară cu beneficiile oferite de CEC.

Cu contul de economii, ai parte de flexibilitate ca la contul curent și ai dobânzi ca la depozite. Poți economisi oricând și de oriunde, prin Internet și Mobile Banking.

Ce avantaje oferă contul de economii de la CEC Bank?

Dobândă ca la depozite

Ai 1,20% dobândă anuală, dacă ai în contul de economii sume între 25.000 și 100.000 lei

Garanție de stat

Banii tăi sunt în siguranță. Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate de stat

Flexibilitate

Prin Internet și Mobile Banking poți economisi oricând și de oriunde. Poți face depuneri și retrageri oricând

Cu pachetul online Bun Venit ai cont curent, card de debit și Mobile Banking active în câteva minute. Comisionul lunar de administrare este ZERO dacă lunar ai încasări în contul bancar echivalente cu salariul minim net pe economie, altfel este 5,9 Lei.

Comision de deschidere/administrare: ZERO
Termen: 1 lună, cu prelungire automată.
Dobânda este fixă pe toată perioada de constituire, se calculează zilnic la soldul existent și se capitalizează lunar
Poți face alimentări și retrageri: din unitățile CEC Bank sau direct din Internet Banking sau Mobile Banking

Pentru această ofertă se poate aplica online lăsând datele pe site sau în orice sucursală.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate