News

Serialul de pe Netflix care a făcut ravagii pe întreaga planetă. Te ține conectat intens și te vei gândi mereu la el. Puțini au înțeles ideea de bază

Serialul de pe Netflix care a făcut ravagii pe întreaga planetă. Te ține conectat intens și te vei gândi mereu la el. Puțini au înțeles ideea de bază

Dacă vrei să vezi un serial de pe Netflix care să te pună pe gânduri și să îți trezească fel de fel de emoții, atunci l-ai găsit pe cel mai perfect. 

Serialul de pe Netflix Russian Doll este unul dintre cele mai interesante producții chiar și acum. Vorbim despre un serial amuzant, dar totodată tot întunecat.

Protagonista este dezvoltatorului de jocuri Nadia, interpretată de Natasha Lyonne, care se află prinsă într-o situație ciudată. Ea continuă să retrăiască ziua în care a împlinit 36 de ani, murind la sfârșitul fiecărei nopți pentru a se trezi nevătămată în dimineața următoare.

În timp ce forțele cosmice ale universului lucrează împotriva ei, Nadia, din ce în ce mai dezorientată, trebuie să încerce să înțeleagă de ce se întâmplă și cum să o facă să înceteze.

Fiecare dintre întâlnirile Nadiei cu moartea și viața, continuu, sunt pe cât de revelatoare, pe atât de derutante, ajutând-o să descopere adevăruri despre viața și relațiile sale, lăsând-o în același timp cu o mulțime de întrebări existențiale.

Serialul de pe Netflix care nu te mai lasă să dormi

După ce a avut premiera inițială în 2019, Russian Doll a revenit pentru un al doilea sezon la începutul acestui an, îndreptându-și atenția către călătoria în timp și traumele generaționale.

Iar o altă producție interesantă, tot de pe Netflix este Brand New Cherry Flavor. Rosa Salazar joacă rolul Lisei Nova, o regizoare care ajunge la Hollywood la începutul anilor ’90 cu marele vis de a regiza primul ei film.

Când o experiență neplăcută cu un producător prădător o lasă în căutarea răzbunării, ea apelează la ajutorul unei vrăjitoare mistice. De aici, totul continuă să devină din ce în ce mai ciudat.

Brand New Cherry Flavor de pe Netflix îmbină elemente de groază supranaturală cu emoții psihologice. Finalul e unul complet neașteptat, iar până acolo vei fi derutat complet de ceea ce se întâmplă.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate