News

Filmul de pe Netflix la care NU trebuie să te uiți. A fost intens promovat și are milioane de vizualizări, dar toți cei care l-au văzut au fost revoltați

Filmul de pe Netflix la care NU trebuie să te uiți. A fost intens promovat și are milioane de vizualizări dar toți cei care l-au văzut au fost revoltați

Un film de pe Netflix a fost catalogat de numeroși abonați ca fiind unul ”dezamăgitor”. Iar această remarcă vine în ciuda faptului că în el avem personaje de seamă.

Cel mai dezamăgitor film de pe Netflix o are în rolul principal pe Jennifer Lopez. Producătorii sperau să dea mare lovitură cu el, pelicula fiind lansată recent. S-ar părea însă că așteptările nu au fost una cu realitatea.

Ce peliculă s-a dovedit a fi ”dezamăgitoare”? Este vorba despre „Mama”, pelicula lansată pe 12 mai. Deși filmul nu este deloc o operă de artă, iar asta au observat-o inclusiv străinii, mulți aleg să se uite la el pentru a o vedea pe Jennifer Lopez.

Potrivit Adevarul, filmul nu are cu nimic deosebit. „Mama” este ca multe alte drame de acțiune de pe Netflix din ultima vreme. Care este, de fapt, povestea?

Filmul de pe Netflix care i-a dezamăgit total pe abonații platformei

Jennifer Lopez este o femeie fără nume denumită „Mama”, care se înrolează în FBI ca informator. Ea a fost implicată, atât în sens profesional, cât și în sens biblic, cu doi bărbați foarte periculoși, iar toți au vrut să o omoare.

De aici, multe persoane poate cunosc deja acțiunea, pentru că astfel de filme au tot fost produse în ultimele decenii. Tocmai din acest motiv, abonații Netflix s-au arătat oarecum revoltați.

Deși sperau să o vadă pe faimoasa vedetă într-un rol pe măsură, cu o poveste care să îi țină cu sufletul la gură, au avut parte de un film destul de previzibil.

Iar asta se poate vedea cu ochiul liber pe internet, unde multe persoane au criticat pelicula. Deși probabil a avut un buget mai mare decât alte filme, aceasta nu a reușit să îi țină dezlipiți pe abonați de ecrane, așa cum au făcut-o alte pelicule, cu povești extrem de impresionante.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate