News

Serialul de pe Netflix care a intrat direct în top în întreaga lume. Milioane de vizualizări în doar o zi. Este acum și în România

Serialul de pe Netflix care a intrat direct în top în întreaga lume. Milioane de vizualizări în doar o zi. Este acum și în România

Românii care au cont de Netflix știu deja ce îi așteaptă din 25 mai. Platforma de streaming video a anunțat un nou serial pe care toată lumea îl așteaptă.

Netflix va lansa un serial care se aliniază la genul consacrat al platformei de streaming de drame de spionaj palpitante. Urmând un stil narativ similar, serialul „Fubar” se învârte în jurul unui protagonist care încearcă să se retragă în timp ce întâmpină obstacole implacabile din partea lumii din jurul său. Cu toate acestea, rezultatul final și triumful eroului rămân incerte, lăsându-i pe telespectatori în suspans. Acest serial intrigant este adus la viață prin viziunea creativă a lui Nick Santora, cu regia lui Phil Abraham și Holly Dale. Scenariul celor opt episoade a fost scris cu pricepere de Cait Duffy, Michael J. Gutierrez, Lillian Wang și Scott Sullivan.

În aceste episoade joacă Arnold Schwarzenegger, Monica Barbaro, Milan Carter, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Adam Pally, Devon Bostick, Stephanie Sy, Gabriel Luna, Christian Bako, Jay Baruchel, Davis Chinchilla, Rachel Lynch, Patrick Garrow, Cailin Stadnyk, Ariella Cannon, Desmond Sivan, Andy Buckley și Scott Thompson, alături de alți membri ai distribuției.

Arnold Schwarzenegger se întoarce în serialul de pe Netflix

În numeroase ocazii, Luke Brunner își demonstrează abilitățile în luptă, eliminându-și adversarii fără efort. Chiar și atunci când intră într-o încăpere plină de indivizi înarmați gata să-l doboare, el le preîntâmpină acțiunile, fără a le lăsa nicio șansă de a riposta. Abilitățile sale remarcabile sunt bine cunoscute printre camarazii săi pe canalele de comunicare. În special, expertul său în computere se minunează de viteza sa de neegalat, chiar și la vârsta de 65 de ani, subliniind că a sosit momentul ca el să se retragă.

În timpul festivității de pensionare a lui Luke, la care participă o multitudine de invitați, inclusiv fiica sa, devine evident că și ea a realizat decizia lui de a se pensiona în acea zi. Luke nutrește aspirația de a se reîntâlni cu soția sa și de a prețui timpul de calitate cu fiica sa. Cu toate acestea, înainte de a se lansa în îndeplinirea acestor planuri mărețe, expertul său în calculatoare îl cheamă într-o cameră, dându-i vestea că va fi trimis într-o ultimă misiune – o sarcină urgentă de a recupera o armă de distrugere în masă (ADM) înainte ca situația să se agraveze mai mult ca niciodată.

Spre surprinderea tuturor, la sosirea lui Luke, se constată că fiica sa a fost angajată într-un ring de luptă fizică, cu o țigară dezinvoltă atârnându-i de buze. Așteptarea inițială de a asista la o narațiune tipică de spionaj evoluează rapid într-o poveste centrată pe un tată și o fiică care se străduiesc să stabilească o legătură mai puternică și să-și îmbunătățească relația. În mod remarcabil, fiica dă dovadă de abilități formidabile în timp ce elimină fără efort adversarii, depășindu-i chiar și pe cei înarmați cu mai multe arme. Brunner, care nu știe de implicarea fiicei sale în CIA, trebuie să navigheze prin complexitatea acestei revelații neașteptate.

Descoperiți cum se descurcă în aceste circumstanțe, urmărind serialul în streaming la lansare.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate