News

Serena Williams, în spatele scandalului de dopaj al Simonei Halep! Miza imensă pentru care americanii vor să o distrugă definitiv pe româncă

Serena Williams în spatele scandalului de dopaj al Simonei Halep Miza imensă pentru care americanii vor să o distrugă definitiv pe româncă

Simona Halep trăiește un coșmar din care nu se mai poate trezi de mai bine de opt luni. Nicio altă sportivă nu a fost tratată în asemenea manieră de forurile abilitate. Procesul ei a fost amânat de la lună la lună, iar după ce a ieșit public și a cerut ca ITIA să nu-i mai blocheze posibilitatea de a se apăra a venit și nota de plată.

Simona Halep a fost ieri acuzată oficial de multiple încălcări ale programului anti-doping, după ce i s-au găsit nereguli în pașaportul biologic. Totul pare desprins dintr-un plan bine pus la punct, iar în spatele lui s-ar afla nimeni alta decât Serena Williams, despre care mereu s-a crezut că evoluează dopată.

De altfel, hackerii ruși au și demonstrat că americanca nu a fost deloc corectă în cariera sa, dar totul a fost băgat sub preș. Care este miza? Ei bine, Serena Williams și-ar vedea visul împlinit, acela de a fi cea mai titrată jucătoare de tenis din istorie.

De ce vrea Serena Williams ca Simona Halep să fie complet distrusă

„Dacă acuzațiile sunt adevărate, finala de la Wimbledon 2019 trebuie revizuită!”, este ideea pe care au marșat americanii pe Twitter, după ce Simona Halep s-a ales cu o nouă acuzație de dopaj. Dacă i s-ar retrage titlurile româncei, de pe urma situației nu ar profita doar Serena, ci și o altă jucătoare din SUA, Sloane Stephens – învinsă de Simona în ultimul act la Roland Garros 2018, scor 3-6, 6-4, 6-1.

Serena Williams s-a arătat foarte deranjată și după ce Patrick Mouratoglou, fostul ei antrenor a decis să o antreneze pe românca. Așa că tot acest coșmar ar putea fi o răzbunare a americancei. Este bine știut că reprezentanții SUA sunt foarte bine susținuți.

Nu trebuie uitat nici că Simona Biles, gimnasta fenomen din SUA, nu a mai reușit nicio performanță la Olimpiada de la Tokyo după ce japonezii nu i-au permis să intre în țară cu anumite medicamente pe care aceasta le lua tot timpul. Ea a susținut că suferă de ADHD și are nevoie de ele, însă în realitate acele pilule îți țin în frâu emoțiile. Fără ele, Simone Biles a fost o gimnastă mediocră.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate