News

Adio definitiv Simona Halep! Cine este noua iubită a lui Horia Tecău. Este celebră, superbă și are deja și doi copii

Adio definitiv Simona Halep Cine este noua iubită a lui Horia Tecău. Este celebră superbă și are deja și doi copii

Horia Tecău i-a fost mereu aproape Simonei Halep, chiar și când a început scandalul de dopaj. Cei doi au fost surprinși împreună de câteva ori, iar imaginația fanilor a început să zburde. Mulți și-ar fi dorit ca ei să formeze un cuplu, iar la un moment dat au apărut speculații pe acest subiect. 

Doar că orice poveste de iubire a fost deja spulberată. Și asta pentru că Horia Tecău are deja o iubită, care i-a cam sucit mințile. Este vorba despre designerul Beatrice Andreescu. Aceasta a mai fost căsătorită și are deja doi copii.

Horia Tecău nu este deloc deranjat de acest aspect și chiar a fost surprins de paparazii CanCan aproape de una din fiicele iubitei lui. Unii spun că povestea lor de iubire ar dura de peste un an. Ultima cucerire oficială a fostului jucător de dublu la tenis a fost fotomodelul brazilian Natalia Borges.

Beatrice Andreescu este designer de bijuterii

Însă în ultimii ani, nimeni nu a mai știut nimic despre viața lui amoroasă. Singurele informații cu iz de inimioare au fost legate de Simona Halep. De altfel și în trecut fanii și-au dorit să-i vadă împreună pe cei doi, doar că nu s-a legat nimic între ei decât o frumoasă prietenie.

După divorțul de Toni Iuruc, nici fostul lider mondial nu a mai fost văzută cu un alt bărbat. Aceasta este foarte concentrată pe dovedire nevinovației sale în scandalul de dopaj. Deși la început era optimistă, acum din ce în ce mai mulți specialiști prevăd o sancțiune destul de aspră, ceea ce ar putea însemna finalul carierei de sportivă de performanță pentru Simona Halep.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate