News

Se închid Raiffeisen Bank și BCR! Acum este oficial. Anunț de ultimă oră în sistemul bancar. Toți clienții sunt vizați

Se închid Raiffeisen Bank și BCR Acum este oficial. Anunț de ultimă oră în sistemul bancar. Toți clienții sunt vizați

Atenție clienți, se închid Raiffeisen Bank și BCR. Astfel, dacă mai aveți de rezolvat lucruri în sucursalele acestor bănci, ar fi bine să fiți la curent cu ultimele detalii.

Se apropie minivacanța de 1 iunie. Iar odată cu ea vin și rusaliile. La fel ca și în anii trecuți, programul băncilor va fi unul special.

Astfel, dacă aveți de făcut operațiuni în una dintre sucursalele Raiffeisen Bank sau BCR, ar fi bine să faceți acest lucru până joi, pentru că ulterior, acestea se închid.

Atât BCR cât și Raiffeisen Bank îi invită pe clienți să consulte site-ul oficial în cazul în care au nelămuriri. Până la noi actualizări însă, am aflat ce se întâmplă cu programul băncilor de Rusalii.

Toate băncile BCR din România vor fi închise luni, conform Codului Muncii. De asemenea, același lucru este valabil și de 1 iunie, având în vedere că ambele zile sunt sărbători legale.

Ce se întâmplă cu BCR și Raiffeisen Bank de Rusalii

Vestea bună este că băncile aflate în hypermarket-uri ori mall-uri vor funcționa. Astfel, puteți să rezolvați aici anumite probleme, în cazul în care le aveți aproape.

Și la Raiffeisen Bank vedem un program similar. de 1 iunie, dar și de Rusalii, toate băncile din țară vor fi închise. Excepție fac cele din mall-uri și hipermarketuri.

Iar aceleași modificări le putem observa și la alte instituții bancare din România. La rândul lor, toate unitățile Alpha Bank vor fi închise. De abia începând cu ziua de marți, 6 iunie, Alpha Bank își va relua activitatea.

Băncile vor funcționa după programul normal 9:00- 17:00, cu o pauză de masă între 13:00- 13:30.Cei care sunt clienți la GarantiBank în schimb, trebuie să știe că toate sucursalele vor fi închise pe data de 5 iunie, adică cea de a doua zi de Rusalii.

La fel ca și în cazul BCR, Raiffeisen Bank ori Alpha Bank, GarantiBank își deschide porțile din nou pentru clienți de abia după data de 6 iunie.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate