News

Se închid CEC Bank și Banca Transilvania! Anunț pentru toți clienții. Nu vor mai funcționa

Se închid CEC Bank și Banca Transilvania Anunț pentru toți clienții. Nu vor mai funcționa

Se închid CEC Bank și Banca Transilvania. Toți clienții celor două instituții bancare ar fi bine să fie la curent cu situația legată de programul de funcționare.

CEC Bank și Banca Transilvania se închid în zilele următoare. Clienții care au de rezolvat diferite chestiuni în următoarele zile, la sucursalele celor două bănci, ar fi bine să știe că nu vor mai putea să facă nimic.

Banca Transilvania este închisă atât de 1 iunie, cât și în prima și a doua zi de Rusalii. De abia de pe 6 iunie, băncile vor funcționa din nou, după programul normal.

Excepție fac sucursalele Banca Transilvania din centre comerciale. Acestea vor fi deschise și în zilele de sărbătoare,  în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Aceeași situație o regăsim și la CEC Bank. De 1 iunie, toate sucursalele băncii sunt închise. Același lucru este valabil și în prima și a doua zi de Rusalii, deci inclusiv pe 5 iunie.

Ce se întâmplă cu CEC Bank și Banca Transilvania

La fel ca și la Banca Transilvania, programul de funcționare normal se reia la CEC Bank de marți, 6 iunie. În ceea ce privește ATM-urile și aparatele multifuncționale pentru plăți, acestea vor funcționa însă 24 de ore din 24.

De asemenea, dacă ajungeți în centrele comerciale precum mall-uri ori hipermarketuri, aici, sucursalele CEC Bank și Banca Transilvania vor fi deschise, cu un program special de funcționare.

Și alte bănci din România au astfel de modificări, așa că merită să fie luate în calcul. Spre exemplu ING Bank e închisă de 1 iunie, dar și de Rusalii. Pe de altă parte, pe 2 iunie băncile funcționează în mod normal.

Clienții Raiffeisen Bank, BCR, ori BRD sunt și ei în aceeași situație. Chiar și așa, reprezentanții băncii le recomandă să consulte site-ul oficial pentru eventualele modificări. În acest mod, oricine poate afla ce sucursale sunt deschise, dar și în ce interval orar, pentru a evita eventualele probleme.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate