News

Banca Transilvania urmează să preia clienții CEC Bank? Banca a făcut un anunț foarte important pentru toată lumea

Banca Transilvania urmează să preia clienții CEC Bank Banca a făcut un anunț foarte important pentru toată lumea

Banca Transilvania preia clienții CEC Bank? Instituția bancară a luat o decizie de ultimă oră, care s-ar putea să îi cam pună pe gânduri pe mulți români.

Banca Transilvania vrea să capteze un număr mare de clienți. Sau cel puțin asta înțelegem din noile avantaje prezentate de reprezentanții instituției bancare.

Pentru reducerea costurilor la energie, Banca Transilvania a lansat un pachet de soluții. Românii interesați de cheltuieli mai mici pot învăța cum să economisească bani, cum să profite de oferte specifice, dar și ce alte alternative îi pot ajuta când vine vorba de energie.

Conform reprezentanților băncii, toate aceste soluții le vor fi de mare ajutor antreprenorilor din țară. Aceștia își pot crește sustenabil afacerea, având la bază utilizarea energiei verzi din surse regenerabile.

Banca Transilvania, ofertă de nerefuzat pentru clienții săi

Iar dacă stăm să ne uităm la interesul românilor, cel mai probabil rivalii precum CEC Bank ori Raiffeisen Bank vor avea de pierdut dacă unii clienți vor alege să se bazeze pe oferte celor de la Banca Transilvania.

Ce își dorește banca este însă să ofere credite verzi și să ofere un impact pozitiv atât asupra mediului de afaceri, cât și al antreprenorilor, având în vedere actuala situație dificilă din punct de vedere economic.

„Banca Transilvania lansează un pachet de soluții pentru reducerea costurilor cu energia, care cuprinde finanțare BT pentru panouri fotovoltaice, simulator online de economisire a banilor și oferte specifice din partea partenerilor băncii în acest program.

Soluțiile sunt destinate antreprenorilor care doresc să-și crească sustenabil afacerea prin producerea și utilizarea energiei verzi din surse regenerabile. Inițiativa face parte din strategia Băncii Transilvania privind sustenabilitatea, creditele verzi și alocarea resurselor, pentru un impact pozitiv față de mediu și antreprenori”, se arată în mesajul transmis de cei de la Banca Transilvania, atât clienților noi, cât și celor actuali.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate