News

Se dau bani dacă ai aceste aparate în casă! Mulți nu știu despre asta, dar este lege! Ce trebuie să faci pentru ca suma să îți intre în cont

Se dau bani dacă ai aceste aparate în casă Mulți nu știu despre asta dar este lege Ce trebuie să faci pentru ca suma să îți intre în cont

Dacă ai aceste produse în casă, poți să primești bani pe ele. Și sumele nu sunt deloc unele mici, spune Sorin Mierlea, preşedintele InfoCons.

Sorin Mierlea a prezentat la Antena 3 o serie de avantaje interesante pe care românii le au, dar poate că nu știu de ele. În loc să arunce aceste produse la gunoi, pot câștiga sume frumoase de bani pe ele.

Este vorba despre aparatele electrocasnice vechi. A fost lansată o aplicație gratuită prin care orice produs electronic poate fi scanat. În acest mod, o persoană află cât curent folosește dispozitivul respectiv, dar și câți bani primește dacă vrea să îl recicleze.

Iar oficialul de la InfoCons este convins că oricine poate să ”câștige ceva bani”. De asemenea, în acest mod, deșeurile electronice nu mai sunt arunca și nu mai poluează.

Astfel, câștigul e din ambele părți, iar cu siguranță mulți români își dorea să câștige niște bani pentru un produs vechi și achiziționeze unul nou.

Cum poți să primești bani pentru aparatele electrocasnice vechi

„Am lansat aplicația gratuită Infocons, cu care de astăzi scanezi QR codul de pe orice produs electronic sau electrocasnic, afli tot despre acel produs, cât te costă să îl folosești din punct de vedere al costului curentului, iar când vrei să-l reciclezi ai doar un buton, ai dat click, vezi care este cel mai apropiat reciclator de tine, dai un telefon, au venit și l-au ridicat.

Şi nu numai asta, chiar și câștigi ceva bani. Cred că trebuie să înțelegem că pe de o parte, gunoiul și tot ce înseamnă deșeurile electronice și electronice poluează, dar pot fi un câștig pentru fiecare dintre noi, iar pe cealaltă parte să înțelegem că, până la urmă, când cumpărăm un astfel de produs este foarte important ca în prețul de cost să introducem și prețul de utilizare al lui”, a spus acesta.

Cum se folosește aplicația? Nu trebuie decât scanat un cod QR, iar toate informațiile necesare apar imediat. De asemenea, totul este autorizat și cât se poate de sigur.

”Așa că există acum aplicația gratuită Infocons, scanezi QR codul, ai toate informațiile, toţi sunt autorizați de Ministerul Mediului și fac această precizare fiindcă au apărut tot felul de alte entități care nu sunt avizate și nu sunt autorizate”, a mai explicat Sorin Mierlea, președintele Infocons, la Antena 3 CNN.

 

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate