News

Ai cont la bancă? Serviciul de la BCR care te face să câștigi bani în plus. Ai auzit de el? Mulți clienți îl folosesc. Oricine poate aplica pentru asta

Ai cont la bancă Serviciul de la BCR care te face să câștigi bani în plus. Ai auzit de el Mulți clienți îl folosesc. Oricine poate aplica pentru asta

BCR le pune la dispoziție clienților săi un super serviciu prin care pot câștiga bani. De asemenea, aceștia învață să își facă și economii generoase.

BCR vrea ca fiecare client al său să aibă o experiență financiară plăcută. Iar pentru asta este nevoie de un buget inteligent. Banca le pune la dispoziție clienților trei trucuri prin care pot să câștige bani.

Primul dintre ele îl reprezintă reducerile. Dacă știi cum să cauți, ai norocul să nu cheltui o sumă prea mare pentru un produs, iar restul banilor rămân în buzunarul tău.

Un al doilea truc este funcția Moneyback pusă la dispoziție de BCR. Poți intra pe site-ul oficial și vei afla instant cum se folosește, dar și ce beneficii îți ofertă.

„Nevoi sau planuri, nu contează, dar contează să cheltuiești bugetul inteligent. Avem 3 tips & tricks care să te ajute să fii intelligent cu banii:
✅ Caută reducerile la comercianți;
✅ Activează funcția Moneyback;
✅ Cheltuiește doar cât îți permiți”, se arată în oferta BCR.

Cum te ajută cei de la BCR să îți dezvolți ”inteligența financiară”

Totodată, reprezentanții băncii încearcă să le ofere constant clienților sfaturi privind inteligența financiară. Oricine este interesant nu trebuie decât să meargă la BCR și să discute cu un consultant.

Toată lumea are prioritate, spun reprezentanții BCR, adăugând că acest lucru este o prioritate pentru toată lumea, având în vedere actuala situație.

”A fi inteligent financiar este mai simplu decât crezi, atunci când ai acces la informații și resurse, precum sprijinul experților noștri și o varietate de produse gândite pentru nevoile tale.

De aceea, îți oferim instrumete utile, sfaturi și informații relevante, pentru ca tu să poți face cele mai inteligente alegeri financiare”, mai spun cei de la BCR România, care îi invită pe clienți să consulte o persoană avizată atunci când au semne de întrebare referitoare la anumite aspecte financiare.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate