News

Probleme mari pentru Gabriela Cristea, după ce a fost acuzată că a intrat beată în emisiune. Decizia care schimbă totul la Antene

Probleme mari pentru Gabriela Cristea după ce a fost acuzată că a intrat beată în emisiune. Decizia care schimbă totul la Antene
04 iun. / 14:05

Gabriela Cristea a fost acuzată în urmă cu câteva zile de comunitatea Viperele Vesele că ar fi intrat beată în emisiunea Mireasa, Capriciile iubirii, de pe Antena Stars. Ca dovadă, au fost atașate mai multe imagini în care vedeta părea extrem de aeriană, iar concurenții chicoteau tot timpul.

Gabriela Cristea nu a dat nicio replică atunci, în schimb soțul ei, Tavi Clonda a avut o reacție care a înfuriat puternic comunitatea Viperele Vesele. Acesta a transmis că probabil va acționa în instanță pagina de Instagram, care a făcut acuzațiile grave la adresa soției și a subliniat că nimic nu este adevărat și că Gabriela Cristea a fost și ea afectată.

Totuși imaginile postate de Viperele Vesele arată destul de clar că vedeta Antena Stars nu vorbea coerent și părea să fi consumat ceva. Subiectul a fost dezbătut și de Dan Capatos la Antena Stars, doar că Viperele Vesele nu au primit deloc bine modul în care a fost prezentat episodul și amenință acum postul cu boicotul.

În urmă cu ceva timp, aceeași comunitate a făcut o campanie și împotriva emisiunii Mireasa de pe Antena 1, prezentată de Simona Gherghe și audiența a scăzut considerabile.

Adevărul expus de Viperele Vesele

viperele___vesele

Intenționam în acest weekend să anunțăm persoana care a câștigat emisiunea Chefi la cuțite.
Având în vedere încercarea de denigrare a acestei pagini de către „Tăviță” și a lui soție, aceea care și-a permis, cu cea mai mare lipsă de respect pentru publicul telespectator și pt colegi, să se prezinte în stare avansată de ebrietate la locul de muncă, vom relua toate momentele euforice ale „vedetei” Gabriela Cristea, din 29.05.2023, până când absolut toată lumea este lămurită unde este, în fapt, adevărul.

De reținut, noi am prezentat întreaga prestație euforică a individei din ediția din 29.05.2023, nu așa cum s-a ales la XNS, în mod total MINCINOS, să se taie și să se difuzeze cea mai „light” secvență din întreaga emisiune Capriciile Iubirii din 29.05.2023 prezentată de noi, ca fiind singura sau cea pe care ne sprijinim acuzațiile.

Mai mult decât atât, au fost zeci de oameni care au vazut-o, în carne și oase, pe Gabriela Cristea euforică anterior intrarii în emisia live. Soțul acesteia face turul televiziunilor și al presei, facandu-și reclama pe spatele nostru, ca oricum altfel nu mai apare pe nicăieri, susținând că soția lui nu consumă alcool. Putem fi de acord, dar în acea zi a fost dovedit cu probe că a consumat.

Apropos de acuzații, mai ușor cu pianul pe scări, când vine vorba de amenințări cu judecata la adresa acestei pagini, dragi vedete wannabi de tipul „Tăviță” și a lui amatoare de licori bahice, că, până una alta, nu noi am afectat imaginea întregii stații Antena Stars, prezentându-ne în evidentă stare de ebrietate la locul de muncă.

Îi sugerau cei din platoul XNS aceluiași „Tăviță”, prezent la fața locului în rol de ieftin avocat al euforicei soții, să ne dea în judecată, iar el a lansat ideea unei coaliții cu alte „vedete” lezate de adevărurile rostite de noi și o dădea drept exemplu, culmea, pe Simona Gherghe, pentru care noi am fost atât de blamați, ca și comunitate, de-a lungul anilor, că îi luăm apărarea.

Este adevărat că am aparat-o pe Simona Gherghe de critici sau nu i le-am reliefat anterior vremurilor tulburi de proteste la Mireasă, însă nu poți pune semnul egalității între Simona Gherghe și Gabriela Cristea, măcar din punct de vedere al faptului că nici Simona Gherghe, nici o altă rubedenie a sa, nu s-a perindat pe la tv să se laude că o cunoaște pe Gabriela Cristea.

Stimate domnule Capatos, când mai aveți astfel de invitați, vă rugăm să nu mai permiteți minciuni la adresa acestei pagini, nu mai permiteți informații și imagini trunchiate convenabil și, în rest, lăsați lichelele societății să ne dea în judecată, nu vă mai opuneți ideii, că nici noi nu o facem, suntem chiar nerăbdători, nu de alta, dar poate acolo avem șanse mai mari să o vedem pe Gabriela Cristea trează, dacă la tv, după cum limpede observăm, mai are scăpări.

În altă ordine de idei, nu am vrea să ajungem în situația de a rupe relatiile calde și de a ruga sutele de „nepoți” și pe ceilalți membri ai comunității noastre din showbiz-ul romanesc, care ne respectă, să evite contactul cu Antena Stars, însă este posibil să ajungem și în acest punct, dacă această stație continuă să fie utilizată drept megafon pentru denigrarea comunității noastre.

@viperele___vesele

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate