News

Gabriela Cristea a intrat beată în emisiunea pe care chiar ea o prezintă. Imagini rușinoase cu vedeta de la Antena Stars

Gabriela Cristea a intrat beată în emisiunea pe care chiar ea o prezintă. Imagini rușinoase cu vedeta de la Antena Stars
30 mai / 15:00

Gabriela Cristea a reușit să se facă de râs așa cum nu a mai făcut-o niciodată până acum. Chiar dacă a făcut de multe ori gafe ca și prezentatoare, de data aceasta a întrecut orice limită. Aceasta a intrat în direct la Antena Stars, amețită de aburii alcoolului. Imaginile sunt mai mult decât grăitoare și au fost postate pe contul de Instagram Viperele Vesele.

Gabriela Cristea prezintă pe Antena Stars, reality show-ul Mireasa – Capriciile iubirii, iar începând de ieri a început filmările și pentru un alt show. Probabil a sărbătorit ulterior cu prea mult alcool sau nimeni nu știe ce s-a întâmplat, cert este că a intrat în direct într-o vizibilă stare de ebrietate.

Concurenții de la Mireasa au chicotit și zâmbit întreaga emisiune. De altfel prezentatoarea a reușit cu greu să fie coerentă și s-a pus singură într-o ipostază extrem de jenantă. Viperele Vesele a criticat-o extrem de aspru pentru modul în care a ieșit pe post.

Gabriela Cristea a intrat beată în direct

@viperele__vesele

Ieri, au inceput flmările pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces.

Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă – Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate.

Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.

Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei.

Deși nu suntem deloc fanii producătorilor emisiunilor Mireasă și Mireasă – Capriciile Iubirii, în special în aceste vremuri tulburi de proteste, nu putem să nu remarcăm dificultatea de a gestiona o emisiune live cu o moderatoare atât de euforică și să apreciem efortul de a masca, pe cât posibil, această neplăcută situație.

@viperele__vesele

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate