News

Am aflat cine sunt noii concurenți de la America Express! Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe lista. Cine va fi noua prezentatoare a reality show-ului

Am aflat cine sunt noii concurenți de la America Express Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe lista. Cine va fi noua prezentatoare a reality show-ului

Cel de-al cinci-lea sezon America Express, denumit Asia Express până în acest an, abia s-a încheiat, dar în curând vor începe filmările pentru noua ediție, care se va difuza, însă abia la toamnă sau chiar în ianuarie 2024. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost marii învingători din acest an, iar pe locul 2 s-au clasat Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

America Express s-a bucurat de foarte mult succes, reușind să devanseze Survivor România de la PRO TV pe publicul urban și comercial. Producătorii au ambiții mari și cu acest sezon și au încercat să găsească nouă echipe care să facă show total.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au lăsat convinși în cele din urmă să accepte marea provocare de la Antena 1 și ultimele informații îi dau ca siguri pe lista concurenților.

Un alt cuplu care va pleca în aventura America Express este format din Roxana Ciuhulescu, care a participat anul trecut și la Survivor România, dar s-a retras acceidentată și soțul său, Silviu Bulugioiu. Aceasta a fost mult timp prezentatoare la PRO TV, dar de ceva timp a dispărut din prim plan.

Cine vor fi concurenții America Express 2023

La un moment dat, ea figura ca angajată la Ministerul Tineretului și Sporturilor ca și consilier, însă spune că-i este foarte dor de televiziune și speră ca în urma prestațiilor ei de la diferite reality show-uri să se aleagă și cu un contract pe termen lung.

Prezentatoarea America Express va fi tot Irina Fodor, deși conform surselor ReviewPeBune.ro s-ar negocia și cu un alt nume sonor de pe piață. Gina Pistol și-a dat demisia de la Antena 1, așa că iubita lui Smiley nu mai este luată în calcul deloc pentru emisiunile de top din trustul Intact.

Celelalte șapte echipe care vor concura la America Express sunt încă secrete și pentru a nu le strica surpriza celor de la Antena 1, îi lăsam să anunțe ei distribuția, dar va fi una de mare impact, care în mod cert va genera audiențe record.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate