News

Locul secret din România supranumit Gura de Rai. Aici se adună energii mistice și se împlinesc dorințe. Peisajele sunt superbe și te poți caza în zonă

Locul secret din România supranumit Gura de Rai. Aici se adună energii mistice și se împlinesc dorințe. Peisajele sunt superbe și te poți caza în zonă

Dacă plănuiești o vacanță în această vară și nu prea ai mulți bani la dispoziție, află că sunt numeroase locuri pe care le poți vizita chiar în România. Unele dintre aceste zone sunt rupte parcă din povești, în timp ce altele sunt extrem de benefice pentru organism.

Indiferent de motivul pentru care vrei să pleci în vacanță, ar fi bine să iei în considerare și această locație. Este adevărat că nu se compară cu destinațiile turistice cele mai căutate, însă aici te încarci imediat cu energii pozitive.

Fără îndoială, România este o bijuterie rafinată printre națiunile europene și nu numai, datorită peisajelor sale uluitoare și destinațiilor captivante. Cu toate acestea, ceea ce v-ar putea surprinde este faptul că țara noastră este recunoscută ca fiind un paradis pentru punctele energetice, depășindu-le pe toate celelalte la nivel mondial. Printre aceste locații mistice se află minunata „Gură de Rai”, renumită pentru proprietățile sale miraculoase, unde oboseala se risipește, iar corpul uman experimentează o revitalizare instantanee.

Amplasat în mijlocul fermecătorilor Munți Bucegi, mai exact la baza Muntelui Doamnele, pe drumul de la Peștera la Doamnele, se află un loc despre care se crede că este impregnat de energii pozitive. În această zonă de aproximativ un kilometru pătrat, există o anomalie magnetică atipică, ceea ce face din ea un loc cu presupuse efecte benefice asupra organismului uman. În ciuda eforturilor experților de a desluși acest fenomen, locația rămâne învăluită în mister, emanând o aură intrigantă de paranormal.

Institutul Terra a abordat problema zonelor geopatogene din România, referindu-se la prezența unor anomalii magnetice malefice neconvenționale în regiune.

Locul din România unde toată oboseala dispare

„Ştiu că atât Vasile Rudan, cât şi Dumitru Stănică au fost opriţi din a mai face cercetări în acea zonă. Ei sunt nişte ingineri specializaţi în geofizică şi sisteme de navigaţie. Şi eu am fost acolo de curând cu nişte nemţi specializaţi în ştiinţe politice şi sisteme de navigaţie: Martin Jensen şi Marcel Wolters. Ei au venit special pentru Gura de Rai. Când am intrat în acea zonă am simţit că respir mai uşor, că mi-e mai bine. Şi nu doar eu. Deşi ţie îţi vine să vomiţi pe traseu, pentru că este o diferenţă foarte mare de nivel pe o distanţă mică, atunci când ajungi acolo, sleit de putere, deja simţi că ai ajuns într-o zonă cosmică. M-am întâlnit acolo cu doi turişti şi când le-am spus că aia e zona, au înflorit de bucurie”, spunea Cristi Iordache în urmă cu mai mulți ani. El obișnuiește să străbată destul de des Munții Bucegi.

Așadar, situat pe platoul Munților Bucegi, mai exact în apropierea vârfului Omu, se află un loc mistic cunoscut sub numele de „Gura Raiului”. Acesta posedă un farmec aparte care face ca toate oboselile și poverile să devină inconsecvente în momentul în care cineva ajunge acolo. Interesant este faptul că vârfurile Omu, Caraiman și Bătrâna formează un triunghi pitagoreic armonios în această zonă. Cu toate acestea, perspectivele ca un explorator neexperimentat să dea peste acest loc eteric în timp ce urcă independent pe munte sunt extrem de rare.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate