News

Adio definitiv Toni Iuruc! Cu cine a plecat Simona Halep într-o nouă vacanță. Sportiva zâmbește din nou și nu se mai ascunde de public

Adio definitiv Toni Iuruc Cu cine a plecat Simona Halep într-o nouă vacanță. Sportiva zâmbește din nou și nu se mai ascunde de public
Simona Halep și Toni Iuruc la petrecerea de cununie civilă. Foto: DigiSport

Divorțul de Toni Iuruc i-a purtat ghinion Simonei Halep. La o lună după ce a semnat actele de separare la notar, a început cel mai mare coșmar din viața ei. Acuzațiile de dopaj sunt foarte grave și riscă o suspendare de până la patru ani. Deși spera într-un verdic rapid, procesul s-a amânat pentru a treia oară, iar sportiva părea că a ajuns la capătul puterilor.

Dar chiar și în aceste clipe de groază pentru ea, a reușit să se adune și să caute o sursă de energie pozitivă. Mulți au crezut că Simona Halep va începe o relație cu antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, chiar dacă acesta este căsătorit. De altfel, româncă voia să se mute definitiv în Franța pentru a fi mai aproape de el.

Tot acest scandal de dopaj a făcut-o să-și schimbe radical deciziile și a ales să rămână în țară alături de familie și prieteni. Și cu toate că o lungă perioadă de timp nu a comentat nimic public, nici despre acuzațiile grave care planează asupra ei și nici despre viața personală, acum ea răbufnit și a arătat cu degetul spre ITIA, despre care a spus că-i distruge reputația.

Cu cine a plecat Simona Halep în vacanță

În tot acest context dramatic pentru ea, Simona Halep a ales să plece într-o nouă vacanță pentru a se relaxa și a ales ca destinație Roma. Sportiva zâmbește din nou, deși este un zâmbet trist. Alături de ea se află de fiecare dată prietena ei cea mai bună, Georgiana Herda, care este și președinta unei fundații a tenismenei.

Cele două sunt nedespărțite de la divorțul de Toni Iuruc și nu pare să mai existe vreo șansă de împăcare. Mai mult, bărbatul s-a afișat deja cu alte domnișoare, dar le-a spus apropiaților că nu are de gând să se mai căsătorească, după ce a eșuat și în cel de-al treilea mariaj.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate