News

LIDL vinde haine de super calitate la un preț minim! În ce magazine le mai puteți găsi în prezent. Oferta este limitată

LIDL vinde haine de super calitate la un preț minim În ce magazine le mai puteți găsi în prezent. Oferta este limitată

LIDL a publicat cea mai nouă ofertă pe care o are. Ca de obicei, pe listă sunt destule produse pentru a mulțumi pe toată lumea. În toată selecția se află și produse care ar trebui să fie nelipsite din casele românilor.

LIDL anunță că a scos din nou la vânzare mai multe produse care nu ar trebui să lipsească din casele românilor. Este vorba, în primul rând, de o trusă unelte cu precizie, marca Parkside, la 19,99 lei și despre o trusă cu 11 burghie tot de la Parkside.

Dimensiunea burghielor variază în funcție de tipul de material pentru care aveți nevoie, însă toate aceste detalii sunt trecute pe cutie. Un astfel de set costă 17,99 lei. În oferta LIDL se află și o cutie pentru unelte, tot firma Parkside, care poate susține o greutate maximă de 17.7kg. Aceasta costă 64,99 lei.

Oferte LIDL și pentru femei

Având în vedere că a venit vremea caldă, LIDL a scos la ofertă câteva modele de pantaloni scurți și maieuri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Indiferent dacă faci sport sau doar vrei să ieși la plimbare purtând ceva comod, aceste haine ar putea fi potrivite pentru tine, mai ales că prețul este unul accesibil pentru toată lumea. De asemenea, LIDL promite că obiectele vestimentare sunt de înaltă calitate.

Așadar, este vorba despre bustieră cu susținere ușoară, care vine în mai multe culori. Măsurile încep de la S și ajung până la L. Prețul pentru o singură bucată este de 31,99 lei. În oferta LIDL mai este un top funcțional, diverse modele, la 24,99 Lei, dar și pantaloni scurți pentru damă, tot diverse modele, la 34,99 Lei.

În plus, pentru zilele ploioase dar tot toride, în ofertă există și colanți lungi din poliester reciclat și elastan, iar o pereche costă 39,99 Lei. În prezent, aceste haine se găsesc în magazinele din toată țară, dar în unele locuri stocurile s-au epuizat deja. În magazinul LIDL de la Crângași în schimb încă sunt multe produse de acest tip.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate