News

Dispar definitiv aceste produse de top de la LIDL! Milioane de clienți le foloseau. Retailerul german schimbă totul

Dispar definitiv aceste produse de top de la LIDL Milioane de clienți le foloseau. Retailerul german schimbă totul

LIDL a luat o decizie de ultimă oră referitoare la anumite produse din magazinele sale. Ce se întâmplă cu ele? Vom afla chiar în următoarele rânduri.

LIDL anunță modificări majore în magazinele din Marea Britanie. Nu ar fi totuși exclus ca măsuri similare să fie luate în și în România.

Conform anunțului făcut de reprezentantul Departamentului de aprovizionare responsabilă și comerț etic din teritoriu, Shyam Unarket, ambalajul unor produse din carne de la LIDL va fi modificat în viitorul apropiat.

Îi va încurca acest lucru pe clienți? Conform sursei citate, vor fi băgate ambalaje reciclabile cu scopul de a reduce plasticul din mediul înconjurător.

Vizate sunt toate produsele de tip carne tocată de vită de la LIDL. Iar planurile retailerului sunt unele cât se parte de mărețe, dar și ambițioase și ar urma să elimine câteva sute de grame bune de plastic din ambalaj pe an.

Ce se întâmplă cu aceste produse de la LIDL

”Este extrem de important ca strategia noastră de reducere a plasticului să fie centrată pe un program circular progresiv. Asigurându-ne că fiecare ambalaj nou este reciclabil, vom putea contribui la prevenirea poluării cu plastic în mediul înconjurător.

Când noile ambalaje vor ajunge în magazine, la începutul anului viitor, știm că beneficiile uriașe, atât din punct de vedere al sustenabilității, cât și din punct de vedere practic, vor fi bine primite de clienții noștri”, a declarat Shyam Unarket, șeful departamentului de aprovizionare responsabilă și comerț etic al lanțului de magazine Lidl din Marea Britanie.

S-ar părea însă că toți clienții nu sunt atât de încântați. Aceștia susțin că schimbarea ambalajelor este una ”dezgustătoare”. Din cauza acestor modificări, timpul de preparare al cărnii crește cu zeci de minute.

De asemenea,  mai spun unii clienți, ambalajele vidate aspiră aerul și strivesc carnea de vită. Astfel, în momentul în care vrei să o prepari, te lovești de un produs dur, care se gătește doar la exterior, nu și la interior.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate