News

LIDL oferă aproape GRATUIT clienților aceste produse. Ce trebuie să faceți pentru a le primi

LIDL oferă aproape GRATUIT clienților aceste produse. Ce trebuie să faceți pentru a le primi
26 feb. / 15:51

LIDL vine cu niște oferte pe care cu siguranță nimeni nu vrea să le rateze. Sunt unele produse în rafturile magazinelor care sunt aproape gratuite, iar stocurile sunt limitate.

În săptămâna dragostei, LIDL vine cu o gamă largă de produse cu prețuri pe măsură. Astfel, dacă vrei să faci niște cumpărături, mai bine te grăbești pentru că prețurile unor produse sunt chiar mai mici de 5 lei.

Ce poți să cumperi la LIDL cu 4 lei? Parizer feliat, care costă 3,99 lei, iar asta nu este tot. Și crenvurștii de la LIDL, care su un ambalaj atrăgător costă doar 4,99 lei în această săptămână.

Iar astfel de prețuri regăsim și la alte produse la conservă. Fasolea bătută costă doar 3,99 lei, iar laptele bătut cu 1% grăsime, ideal pentru cei care sunt la dietă cost 4,19 lei pe rafturile magazinelor LIDL din România.

Produsul de la LIDL care costă doar 3 lei

De asemenea, dacă ești un mare iubitor de pește, află că heringul în sos de roșii costă doar 2,99 lei, iar aceleași oferte fabuloase nu le găsim doar la mâncăruri ci și la produsele de igienă personală.

Astfel, un gel de duș de la LIDL costă doar 3,99 lei și are 500 de ml. Un odorizant cu fitil în schimb costă doar 4,99 lei, iar seria ofertelor nu se opresc doar aici.

Icre, pateu, smântână sau brânză topită, orice produs nu depășește deloc suma de 10 lei. Astfel, icrele de crap sărate costă doar 9,99 lei, iar brânza topită 3,79 lei. De cealaltă parte, murăturile costă 8,99 lei, iar castraveții murați doar 5,99 lei.

Dacă ești un iubitor de fructe sau de dulciuri, află că și la aceste produse LIDL are câteva oferte de nerefuzat. Șerbetul de căpșuni și de trandafiri costă 8,49 lei, iar siropul cu diferite arome este 8,99 lei.

De cealaltă parte, marmelada costă doar 7,99 lei, dulceața  26,99 lei, biscuții cu cremă de cacao sunt doar 11 lei, iar  nucile cu rom costă 17,99. Cel mai bine te grăbești deci, dacă mai vrei să prinzi astfel de oferte în magazinele LIDL pentru că stocurile cu siguranță vor fi epuizate rapid.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate