Așa DA!

Review Dreamcod3. Magazinul online de unde Antonia sau Alexia Eram își cumpără haine superbe. Prețurile sunt accesibile tuturor

Review Dreamcod3. Magazinul online de unde Antonia sau Alexia Eram își cumpără haine superbe. Prețurile sunt accesibile tuturor

Review Dreamcod3. Nu este un secret că sunt o cumpărătoare compulsivă atunci când vine vorba despre haine. Nu alerg după brand-uri, dar îmi place ceea ce este frumos și calitativ. Așa am ajuns la Dreamcod3, care este un magazin online care vinde pe Instagram.

Prima dată am aflat despre el de la Alexia Eram, care a postat mai multe story-uri cu ea, îmbrăcată într-o rochiță superbă de tricot, în două culori. Pentru că toată lumea o întreba insistent de unde a achiziționat-o, aceasta le-a spus fanilor despre Dreamcod3 și așa am ajuns și eu la cele două fete super simpatice, care se ocupă de el.

Până când m-a decis eu că vreau să cumpăr rochița în două culori, stocul s-a epuizat. Din fericire, au mai adus din nou câteva bucăți și de data aceasta n-am mai ratat ocazia. Până acum am cumpărat mult mai multe produse de la ele și toate au fost TOP.

Fetele merg chiar în Italia, în Napoli pentru a alege modelele și a se convinge de calitatea articolelor. Abia apoi le aduc în România și le prezintă clientelor. Prețurile sunt super accesibile. De exemplu, eu am plătit pe rochița albastră de care m-am îndrăgostit pe loc 189 de lei.

Paltonul pe care-l are și Antonia (evident mi l-am comandat și eu pentru că este absolut superb) costă doar 459 de lei, deși dacă ați merge în mall după ceva similar probabil ați plăti triplu. Materialul este foarte bun și îmi place enorm.

În plus, ceea ce apreciez la cele două fete de la Dreamcod3 este că nu vor să-și vândă marfa cu orice preț. Ele chiar îți dau indicații, sfaturi și vor să se asigure că ceea ce comanzi ți se potrivește și îți vine bine.

Așa cum am promis, pe acest site nu facem publicitate la nimic, adică spunem doar adevărul. Așa că recomand Dreamcod3 cu mână pe inimă. Veți găsi haine foarte trendy și la prețuri mai mult decât decente.

Pe lângă Antonia și Alexia Eram sunt și multe alte influencerițe care cumpără de aici. Emily Burghelea sau Cristina Belciu sunt doar două dintre ele.

Spor la cumpărături. Acum fetele au și ceva reduceri, așa că nu ratați. Le găsiți pe Instagram oricând AICI, gata să vă ajute. Însă grăbiți-vă dacă vă place ceva, pentru că nu au stocuri mari și apoi veți rata produsele preferate.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult