News

Anunț pentru toți clienții LIDL. Ce se întâmplă cu magazinele din întreaga țară. E valabil de luni, 13 februarie

Anunț pentru toți clienții LIDL. Ce se întâmplă cu magazinele din întreaga țară. E valabil de luni 13 februarie
12 feb. / 22:00

LIDL România vine cu precizări de ultimă oră pentru clienții săi. Retailerul anunță câteva modificări importante care se aplică de săptămâna viitoare, mai exact începând cu data de 13 februarie.

Dacă ești client LIDL, atunci ar fi bine să știi ce planuri are retailerul. După ce zilele trecute cei de la LIDL au anunțat că vor reduce produsele cu proteină animală din magazine, iată că acum, o nouă surpriză bate la ușă.

În cazul în care ești în căutarea unui cadou perfect de Ziua Îndrăgostiților, atunci află că la LIDL ai de unde alege. Retailerul vine cu produse speciale pentru Valentine’s Day, o zi celebrată nu doar în România, ci și în alte țări din Europa, dar și în Statele Unite al Americii.

Ce produse găsim deci la LIDL de Valentine’s Day? Începând cu data de 13 februarie și până pe 19 februarie, clienții se pot bucura de adevărate surprize culinare.

Ofertele din magazinele LIDL de Valentine’s Day

De la delicii în stil alpin, ciocolate, fursecuri, până la produse de curățenie, dar și accesorii pentru animalele de companie, astfel că ai de unde alege.

De asemena, LIDL mai are în plan și alte surprize pentru întreaga familie de săptămâna viitoare, așa că ar fi păcat să ratezi ofertele. Pentru a vedea toate produsele poți accesa catalogul online LIDL, sau poți opta pentru aplicația LIDL Plus. Dacă ai și câteva cupoane, s-ar putea ai o surpriză plăcută și la casă, atunci când faci plata.

”Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 13.02-19.02.2023. Ți-am pregătit: delicii în stil alpin, produse de curățenie W5, accesorii pentru animalul tău de companie … și multe alte surprize pentru întreaga familie!

Nu știi ce să-i iei de Valentine’s Day ? Te așteptăm de joi pe la noi cu idei pentru el și ea, descoperă-le pe toate pe website”, se arată în mesajul celor de la LIDL România.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate