News

Irina Fodor dată afară de la Antena 1? Cine va prezenta noul sezon America Express. Este o surpriză imensă. Lista completă a celor 9 echipe

Irina Fodor dată afară de la Antena 1 Cine va prezenta noul sezon America Express. Este o surpriză imensă. Lista completă a celor 9 echipe

În doar câteva zile întreaga echipă de la America Express, dar și cei 18 concurenți care au acceptat provocarea pentru noul sezon vor zbura spre America. Antena 1 a anunțat oficial ce vedete se vor lupta pentru marele trofeu de această dată. Ultima ediție a fost adjudecată de actorii de stand up comedy, Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

Emisiunea a fost prezentată de Irina Fodor, care a înlocuit-o practic pe Gina Pistol. Odată ce iubita lui Smiley și-a anunțat demisia de la Antena 1, postul ei a rămas complet liber. Dacă la Chefi la Cuțite se știe clar cine i-a luat locul, ei bine la America Express se lasă cu puțin mister.

Reprezentanții Antena 1 au trimis un comunicat oficial în care au anunțat cine sunt cei 18 concurenți care vor pleca pe Drumul Sorelui, dar nu au anunțat numele prezentatoarei. Imediat au apărut speculații în mediul online. Pe pagina de Instagram a Irinei Fodor nu este nimic anunțat, astfel că mulți au ajuns la concluzia că aceasta a fost dată afară.

Probabil reprezentanții Antena 1 vor anunța într-un nou comunicat ce echipă de prezentatori va zbura spre America și este greu de crezut că Irina Fodor nu va fi parte din proiect. Este deja știut că ea este prezentatoare la Chefi la Cuțite pentru sezonul 12.

Cine formează cele nouă perechi care vor merge la America Express, în noul sezon

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei ,, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate