News

Trădarea anului! Alexia Eram a semnat cu Antena 1! Pentru ce super emisiune? Pleacă și Andreea Esca de la PRO TV? Informații în premieră

Trădarea anului Alexia Eram a semnat cu Antena 1 Pentru ce super emisiune Pleacă și Andreea Esca de la PRO TV Informații în premieră

Andreea Esca lucrează la PRO TV încă de la înființarea postului. Astfel se poate spune că aceasta a devenit un adevărat simbol al televiziunii din Pache Protopopescu și de nenumărate ori a declarat că nu-și va da demisia de aici niciodată. Fiica ei, Alexia Eram îi calcă pe urme și a devenit și ea un nume foarte cunoscut.

Până acum tânăra a fost mai mult prezentă în mediul online, dar acum se simte pregătită să facă pasul spre televiziune. Și surpriză mare. Aceasta ar fi semnat cu Antena 1 pentru a fi concurentă la America Express, după ce nici nu a vrut să audă de Survivor România.

Potrivit ultimelor informații, ea ar urma să facă echipă chiar cu fratele ei, Aris Melkior. În acest context, mulți au început să se întrebe dacă nu cumva și Antena 1 își pregătește plecarea de la PRO TV. Cum își va susține ea copiii și cum va promova emisiunea în care aceștia au roluri principale, ținând cont că ea lucrează la concurență.

Gabriela Cristea pleacă și ea la America Express?

Momentan nu au apărut informații oficiale despre acest subiect. Dar, pe surse au fost date deja mai multe nume sonore, care ar urma să participe la America Express. Printre acestea ar fi Roxana Ciuhulescu și soțul ei, dar și Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Totuși vedeta Antena Stars nu este foarte sigură de plecare și asta pentru că nu numai că ar lipsi mult de lângă cele două fiice, dar nu ar vrea nici să-și lase emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii, de unde are un salariu foarte bune.

Rămâne de văzut dacă Alexia Eram va pleca într-adevăr în experiența America Express împreună cu fratele ei. Cert este că oferta i-a fost făcută, iar ea nu ar fi spus nu. Filmările pentru noul sezon trebuie să înceapă curând, așa că totul se va afla în scurt timp, chiar dacă difuzarea emisiunii va avea loc abia la anul.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate