News

Dispare Las Fierbinți de la PRO TV? Lovitura neașteptată dată de Antena 1. Mulți s-au mutat deja acolo. Detalii în premieră

Dispare Las Fierbinți de la PRO TV Lovitura neașteptată dată de Antena 1. Mulți s-au mutat deja acolo. Detalii în premieră

Este agitație mare la PRO TV, postul lider de audiență în România. Probleme au început odată cu Survivor România. Deși sezonul 3 a reușit cifre record, publicul nu a mai fost la fel de receptiv la ediția cu numărul 4, care a început în luna ianuarie. Începutul a fost mai modest ca număr de telespectatori comparativ cu anul precedent, dar ulterior lucrurile s-au înrăutățit.

Survivor România a pierdut locul 1 în audiențe în fața America Express, însă se păstra foarte aproape. Imediat ce a debutat ultimul sezon Chefi la Cuțite cu Gina Pistol pe post de prezentatoarea, publicul s-a mutat pe Antena 1, iar cifrele au început să fie tot mai îngrijorătoare.

Pentru a-și păstra cota de piață la orele cele mai bune, șefii PRO TV au decis să arunce în lupta cei 3 bucătari de la postul concurent producția care a fost mereu de neînvins, Las Fierbinți. Serialul a început la 20.30, iar Survivor România s-a mutat la 21.30.

Și aici a venit cea mai cruntă lovitură. Antena 1 s-a menținut pe locul 1 în audiență, Chefi la Cuțite fiind emisiunea preferată a românilor în acest moment. Următoarea întrebare este acum dacă dispare Las Fierbinți de la PRO TV. Cu siguranță serialul va continua, dar probabil șefii postului vor schimba zilele de difuzare.

PRO TV scoate Survivor România din grilă?

Acum că s-a terminat și Românii au talent, iar Las Fierbinți a ajuns pe locul 2 în audiență, după o supremație care durează de zece ani, cei din forurile de conducere ale PRO TV trebuie să găsească soluții pentru a se impune în fața rivalilor.

Nu se știe nici dacă la anul va mai exista un nou sezon Survivor România și asta pentru că cifrele au fost mult sub așteptări în special în ultimele două luni. Totuși producătorii pregătesc un nou format, Love Island cu care speră să dea lovitura, după ce și Sunt celebru, scoate-mă de aici s-a dovedit a fi un semi-eșec.

Trebuie menționat că orice loc 2 pentru PRO TV este considerat un eșec, în condițiile în care șefii televiziunii vizează doar locul 1, iar în 2022 s-au putut lăudat cu cele mai mari cifre din ultimii zece ani.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate