News

Andrei Krișan, calificat direct în finala Survivor România. Cine va fi eliminat între Dan Ursa și Carmen Grebenișan

Andrei Krișan calificat direct în finala Survivor România. Cine va fi eliminat între Dan Ursa și Carmen Grebenișan

Cine ar fi zis că Andrei Krișan, unul dintre cei mai slabi sportivi la începutul competiției, va ajunge la final chiar cel mai bun? Războinicul a fost propus pentru eliminare de mai multe ori, dar publicul l-a salvat de fiecare dată. În ultima luptă pentru colanul de imunitate, a reușit să se impună și să se califice direct în finala sezonului 4.

Informația a fost publicată în premieră de Viperele Vesele, care a oferit și detalii despre ce urmează să se întâmple în ultimul episod. Publicul va trebuie așadar să decidă între Carmen Grebenișan și Dan Ursa, favoriții caselor de pariuri.

Probabil dintre cei doi se va decide și marele câștigător. Este greu de crezut că Andrei Krișan ar putea fi noua vedetă Survivor. La cum au decurs lucrurile, totul pare să se îndrepte în direcția Carmen Grebenișan.

Informația în premieră publicată de Viperele Vesele

@viperele___vesele

„În avans și în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă informăm că Krisan va câștiga ultimul joc pentru imunitate de la Survivor România 2023, calificându-se în Marea Finală.

Dan Ursa a jucat 3 trasee a câte 4 meciuri, în final, fiind aproape de leșin din cauza epuizării, ceea ce ridică mari semne de întrebare asupra corectitudinii acestui ultim joc pentru imunitate de la Survivor România 2023.

Așadar, în finala Survivor România 2023, publicul va avea de ales, într-o primă fază, dintre Carmen și Dan Ursa, concurentul care să îi se alăture lui Krișan la ultimul vot al publicului, votul pentru câștigarea trofeului Survivor!
La final de sezon Survivor România 2023, mulțumim tuturor membrilor comunității noastre, Viperele Vesele, pentru fidelitate și mulțumim tuturor celor care au preluat informațiile noastre cu citarea sursei.”

@viperele___vesele

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate