News

Final de drum pentru Simona Halep. Cea mai cruntă veste posibilă a venit chiar în această dimineață. Din păcate, decizia nu se mai poate schimba

Final de drum pentru Simona Halep. Cea mai cruntă veste posibilă a venit chiar în această dimineață. Din păcate decizia nu se mai poate schimba

Sunt mai bine de opt luni de când Simona Halep este suspendată pentru dopaj și mai este puțin și se împlinește un an de când ea nu a mai jucat niciun meci oficial de tenis. Ultimul ei joc a fost la US Open, în luna august 2022, când a pierdut în turul 1. Deși era calificată și pentru Turneul Campioanelor, ea a ales să se opereze la nas și să divorțeze de soțul său, Toni Iuruc.

Coșmarul a început în luna octombrie când a primit cea mai cruntă veste din cariera ei: a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, o substanță interzisă pentru sportivi. Deși spera într-o judecată rapidă și un verdict favorabil, lucrurile sunt cât se poate de complicate.

ITIA i-a blocat deja procesul de trei ori și în plus a venit cu acuzații noi: nici pașaportul biologic nu ar fi în regulă. Astfel s-a ajuns ca Simona Halep să rateze Roland Garros și cu siguranță nu va putea fi prezentă nici la Wimbledon. Sunt șanse minime ca ea să nu primească măcar o suspendare de un an, însă specialiștii sunt de părere că va lipsi minim doi ani.

Și în tot acest context stresant, Simona Halep mai primește o veste cruntă. După ce Banca Transilvania a cerut încetarea contractului de sponsorizare cu ea, acum și Automobile Bavaria Group a anunțat sâmbătă că a încetat colaborarea cu românca.

Încă o lovitură pentru Simona Halep

Ea era ambasadoarea celei mai mari rețele de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est! Parteneriatul de imagine dintre Automobile Bavaria Group și Simona Halep a fost semnat în luna iunie 2022 și s-a încheiat după doar un an, deși colaborarea a fost anunțată inițial pentru o perioadă de doi ani.

„Mulțumim @simonahalep pentru momentele frumoase în care am făcut echipă!

Ne place să o numim echipă și nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că esti o persoană minunată atât “în teren”, cât și în afara acestuia.

Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul și posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună.
Suntem încântați să te susținem în continuare, să te aplaudăm și să îți fim alături, în toate provocările și competițiile viitoare.

Hai, SIMOO!”, a fost mesajul de adio al celor de la Automobile Bavaria.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate