News

Ea este noua Simona Halep! Jucătoarea de tenis din România care poate ajunge numărul 1 WTA. Darren Cahill a acceptat să o antreneze

Ea este noua Simona Halep Jucătoarea de tenis din România care poate ajunge numărul 1 WTA. Darren Cahill a acceptat să o antreneze

Simona Halep a adus multă bucurie românilor, reușind să cucerească foarte multe trofee de-a lungul carierei sale. Din păcate, scandalul de dopaj a scos-o din circuit, iar fanii tenisului din România caută să-și găsească o nouă favorită. Veteranele Sorana Cîrstea și Irina Begu s-au prezentat destul de bine în ultima perioadă, dar niciuna nu și-a depășit condiția.

O rază de lumină vine, însă de la Gabriela Ruse. Chiar dacă a fost eliminată de la Roland Garros încă din calificări, la simplu, la dublu încă se prezintă foarte bine. Ea îl are alături pe Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, cel alături de care a ajuns numărul 1 mondial și cu ajutorul căruia și-a și adjudecat două trofee de mare șlem.

Australianul i-a mai antrenat în trecut pe Andre Agassi și Lleyton Hewitt, lucrând pentru o scurtă perioadă de timp și cu Sorana Cîrstea și cu Amanda Anisimova de-a lungul timpului. Se știe că acesta acceptă să colaboreze doar cu potențiali campioni, ceea ce înseamnă că a văzut mult potențial în Gabriela Ruse. Rămâne de văzut dacă îi va rămâne alături pentru o perioadă mai lungă sau nu.

Gabriela Ruse ar putea merge pe urmele Simonei Halep

„Am avut în tribună un mare antrenor, pe care îl stimez foarte mult. El mă sfătuiește! Mi-a dat câteva teme pentru următoarele zile. Mă rog, mi-a dat de vreo două-trei săptămâni, însă îmi doresc mult să fac chestia aceasta”, a mărturisit Ruse pentru ProSport.

În prezent, Darren Cahill îl antrenează pe Jannik Sinner, care a fost și el eliminat prematur de la Roland Garros. Colaborarea cu Simona Halep s-a terminat destul de brusc, după ce australianul și-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia.

Așa a ajuns românca să lucreze cu Patrick Mouratoglou, care i-a fost și mentor și călău. Scandalul de dopaj a apărut la scurt timp după ce tenismena și-a concediat toți apropiații de naționalitate română.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate