News

Ești client CEC Bank? Banca dă bani gratis pentru locuințe noi. Care sunt condițiile: toți vor dori să acceseze creditele

Ești client CEC Bank Banca dă bani gratis pentru locuințe noi. Care sunt condițiile toți vor dori să acceseze creditele

CEC Bank vrea să își vadă clienții fericiți. Tocmai din acest motiv, instituția bancară vine cu o ofertă pe care nu ai cum să o ratezi.

Cei care vor să își achiziționeze o nouă locuință pot apela cu încredere la serviciile CEC Bank. Ce avantaje ofertă instituția bancară? Clienții noi sau vechi vor avea parte de niște surprize.

CEC Bank le propune celor care vor o nouă casă să țină banii de chirie și să îi investească în propria lor locuință. Creditul Noua Casă este disponibil pentru ei, iar cei interesați pot accesa sume fabuloase.

Până la 119.000 de euro oferă CEC Bank pentru locuințele noi, dar și o dobândă cât se poate de avantajoasă. Mare atenție însă, dobânda este mai mică pentru cei care încasează salariul la CEC Bank.

Oferta CEC Bank valabilă pentru clienții noi, dar și pentru cei vechi

Ce alte avantaje vor mai avea clienții? Aceștia se bucură de o garanție din partea statului pentru o parte din valoarea finanțării. Iar cei care vor să vadă câți bani pot lua, nu trebuie decât să intre pe site-ul oficial al băncii.

Acolo, clienții pot afla ce dobândă au, pe ce perioadă pot lua creditul, dar și care sunt costurile. Simulare pentru creditul Noua Casă este extrem de simplă, dar și gratuită, mai spun cei de la CEC Bank.

”Cum ar fi ca banii de chirie să devină banii de rată la propria locuință? Fă-ți curaj și mută-te în casa ta cu creditul Noua Casă! Primești până la 119.000 de euro pentru locuințele noi și o dobândă mai mică dacă îți încasezi veniturile la noi.

În plus, ai garanție din partea statului pentru o parte din valoarea finanțării. Fă o simulare online sau află mai multe în unități”, se arată în oferta publicată de CEC Bank pe pagina oficială de Facebook.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate