News

ENEL le dă 500 de lei clienților săi. Ce trebuie făcut pentru asta? Doar unele persoane pot să primească banii

ENEL le dă 500 de lei clienților săi. Ce trebuie făcut pentru asta Doar unele persoane pot să primească banii

Dacă ieșit client ENEL, află că poți să primești bani din partea companiei în această vară. Evident, ai de urmat niște reguli clare.

ENEL România lansează campania „Vara, soldul 0 la factură te poate face câștigător”. Ce înseamnă asta și ce vor putea să facă clienții?

Conform anunțului făcut de reprezentanții ENEL România, în cadrul acestei campanii, norocoșii au șansa să câștige 500 de lei sub formă de premii.

Tot ce au de făcut clienții ENEL este să achite integral toate facturile la energie electrică și gaze naturale până la data de 31 august. Mai apoi, 50 de norocoși vor câștiga unul dintre premiile puse la dispoziție de compania, în valoare de 500 de lei fiecare.

Oferta ENEL este valabilă până la finalul verii

ENEL are și un regulament pe site-ul oficial, astfel că dacă vrei să ai șansa să câștigi premiile puse la dispoziție, ar fi bine să mergi să îl citești și să urmezi fiecare pas în parte.

„START la campania „Vara, soldul 0 la factură te poate face câștigător”! Achită integral toate facturile la energie electrică și gaze naturale până pe 31 august și ai șansa să câștigi unul dintre cele 50 de premii în valoare de 500 de lei fiecare. Consultă regulamentul campaniei aici”, arată reprezentații ENEL România, în oferta publicată pe pagina oficială de Facebook.

Ce premii oferă compania norocoșilor? Conform regulamentului de pe site, fiecare premiu în parte constă în 10 vouchere eMAG de 50 de lei fiecare.

Astfel, orice client poate să folosească voucherele pentru a-și achiziționa produsele dorit de la eMag, în mod gratuit. În același timp, ENEL România le reamintește clienților săi că înregistrarea în concurs se face pe baza codului de plată, aflat pe prima pagină a facturii ENEL.

Nu uita deci să introduci baza codului de plată, astfel încât să ai toate șansele să câștigi premiile puse la dispoziție de companie în această vară.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate